Mićunović zaspao i pao sa stolice

Predsednik Političkog saveta DS-a Dragoljub Mićunović pao je sa stolice tokom Ambasadorske konferencije početkom januara u Palati Srbija.
Predsednik Političkog saveta DS-a Dragoljub Mićunović nedavno je za vreme razgovora predsednika Srbije Borisa Tadića i ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića sa ambasadorima prvo zaspao, a onda naočigled svih učesnika skupa i pao sa stolice, piše Pres. Jedan od učesnika konferencije, koji je insistirao na anonimnosti jer se sve to dogodilo na delu sednice koji je bio zatvoren za javnost, objasnio je šta se dogodilo.

- Za velikim okruglim stolom sedeli su Tadić, Jeremić i ambasadori, dok su na stolicama sa strane koje su se nalazile u tri, četiri reda sedeli su gosti, uglavnom predstavnici spoljnopolitičkog saveta MSP, diplomatskog kora i NVO. Među njima je bio i Mićunović, koji je i predsednik Odbora za spoljne poslove Skupštine Srbije. On je sedeo desno od ulaza u salu i uglavnom je žmurio, a mnogima se činilo kao da drema ili spava - kaže sagovornik lista.

A onda je razgovor Tadića, Jeremića i još nekoliko ministara sa ambasadorima prekinuo tresak. - Dok se razgovaralo o spoljnopolitičkim prioritetima Srbije u 2011. godine koji su svi s velikom pažnjom pratili, začuo se tresak. Okrenuo sam se i video da je Mićunović pao sa stolice. Bila je to zaista neugodna situacija, a oni koji su bili najbliže Mićunoviću su se trgli i naglo ustali da pomognu. Ali, Mićunović je sam, bez ičije pomoći, ustao i vratio se na mesto. I predsednik Tadić je pitao da li je sve u redu, a potom je razgovor sa ambasadorima nastavljen... - kazao je neimenovani izvor Presa.

Mićunović 14. jula puni 81. godinu.
  • minja

    24.01.2011 17:39
    iz koje je parcele
  • ceca

    15.01.2011 14:28
    E Micune, pa kada ti ne mozes da ih slusas zamisli kako je nama.
  • kiza

    14.01.2011 19:17
    Hehehehehhe a covece idi kuci uzivaj cuvaj unuke ostavi se politike tako mator!!! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.