Dušan Petrović podneo ostavku u UO NIS-a

Ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović podneo je danas ostavku na mesto člana Upravnog odbora Naftne industrije Srbije, saopštilo je danas to ministarstvo.

Ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović podneo je danas ostavku na mesto člana Upravnog odbora Naftne industrije Srbije, saopštilo je danas to ministarstvo.

Petrović je u obrazloženju ostavke naveo da je takvu odluku doneo kako bi sprečio eventualni sukob interesa u obavljanju javnih funkcija. Petrović je 14. marta izabran za ministra poljoprivrede, trgovine, šumarstva i poljoprivrede Srbije.

On je podsetio da je jedan od autora Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije i da je o ostavci obavestio NIS i tu agenciju.

  • 18.03.2011 12:27
    Pa nije njenu bilo lose ni u Sapcu, ponasao se kao Kum. Ljudi su mu se obracali za probleme i on ih je resavao. Sami zakljucite da li je veliki covekoljubac ili je imao ogromne finansijske koristi od toga.
  • Bole

    18.03.2011 08:57
    E, da je ovakvih više!
  • vrljavi

    17.03.2011 19:04
    kupus gleda / meso vadi
    ovaj Dušan Petrović Šane nakon ovih izleta u politiku neće morati da se vraća šabačkom vašaru i preprodaju konja

    dok nekom ne smrkne drugom ne svane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija