Rasvetljena obijanja automobila na Limanu i Podbari

Novosadska policija uhapsila je juče u sinhronizovanoj akciji više osoba koje se terete da su odgovorne za seriju obijanja automobila u vojvođanskoj prestonici.
Novosadska policija uhapsila je juče u sinhronizovanoj akciji više osoba koje se terete da su odgovorne za seriju obijanja automobila u vojvođanskoj prestonici.

Slobode su lišeni Ognjen V, Aleksandar Lj. Đ, kao i Borivoje Đ, a policija ih je uhvatila na delu kada su u Šekspirovoj pokušali da provale u parkirani "jugo". Iste noći, policija je uhapsila i dvadesetdevetogodišnjeg Petera L, koji je zajedno sa jednim petnaestogodišnjakom u Ulici Jozefa Marčoka obio "juga" i ukrao komplet prve pomoći i rezervne sijalice.

Odmah nakon izvršenja krivičnog dela, "pali" su i Duško N. i Danijel S, koji se terete da su na Podbari obili pet automobila sa namerom da ukradu muzičku opremu. Policija je kod nekih lopova pronašla ukradenu opremu, koja je vraćena vlasnicima, a protiv svih osumnjičenih biće podneta krivična prijava.

  • ixy

    13.11.2011 21:29
    organizovanje
    Da li mi kao gradjani smemo da se organizujemo i strazarimo kraj svoj automobila. Da li kod nas postoji pojam "civilno hapsenje"?
    Kad vec milicija ne moze, ne zna, ne sme - mozemo mi sami. Ja bi prvi pristao da dezuram i da "popricam" sa istim osobama koji nas kradu!
  • Uncut

    29.10.2011 20:08
    Pre dve nedelje je na Avijaciji obijeno 7 Dacia...nije valda i to promaklo organima, nije Avijacija velika... Sta cemo stim...?
  • 29.10.2011 08:17
    Prisilit ih da namire i štetu na automobilima, razbijeno staklo, pokvarena brava i sl.
    Pustiti ih vlasncima automobila da se malo iživljavaju na njima, a onda ih poslati u rudnik, njivu, bilo kakav fizički težak posao na jedno 5-6 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.