Preminuo i suprug učiteljice poginule u udesu kod Siriga

Dvadesetdevetogodišnji Žolt Šoltiš iz Srbobrana, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Siriga 9. decembra, preminuo je u Urgentnom centru u Novom Sadu i pored napora lekara.
U toj nesreći je na licu mesta poginula njegova supruga Andrea. Mladi bračni par je iza sebe ostavio sina koji ima godinu i po dana.
 
Podsetimo, udes se dogodio u ranim jutarnjim satima kada je automobil "ford fokus", koji je vozio Žolt, sleteo s puta na krivini između Srbobrana i Siriga i potom udario u mostić preko kanala za odvodnjavanje. Andrea je ispala iz kola i na mestu ostala mrtva, a Žolt je zadobio teške povrede i nalazio se u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra u Novom Sadu, gde su se lekari borili za njegov život.
 
On je tog jutra vozio suprugu na posao u Novi Sad. Andrea je bila učiteljica u Osnovnoj školi "Jožef Atila" gde je radila u dnevnom boravku.
  • Ja

    18.12.2016 20:57
    Tuga
    Velika tragedija , saucesce . Ostalo malo dete :( pamet u glavu ljudi temperatura ispod nule pri vecim brzinama ovo prouzrokuje !!! Polako koliko god kasnili javite se da kasnite a ne ovako brze od zivota !!
  • acl

    18.12.2016 19:59
    acl
    Brzina je najveci problem. Svi misle da znaju da voze. Neki i znaju ali nisu svesni kakvu ludost moze da napravi onaj u drugom autu.Ali najveci problem je sto mnogi misle da znaju voziti ko Sena,Sumaher,Vilnev itd
  • student

    18.12.2016 19:04
    Strasno kakva tragedija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika