FOTO: Dečak oboren na Telepu

Petnaestogodišnji biciklista povređen je danas oko 16 sati na kružnom toku na Telepu.

On je pod sumnjom na lakšu povredu glave, prevezen na Dečiju hirurgiju, kaže za 021.rs Mirjana Bursać iz Hitne pomoći. 

Nezvanično, oboren je još jedan biciklista, ali on nije povređen.

Više o ovoj nezgodi, znaće se nakon saopštenja policije. 

Podsetimo, troje pešaka povređeno je juče u saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu, o čemu više OVDE.
  • vozač

    26.03.2017 08:56
    @Očevidac: Ko je upravljao tvojim autom dok si ti studirao situaciju u retrovizoru?
    Ovo je očigledan primer nepažnje iz koje proizilaze saobraćajne nezgode. O ostalim uzročnicima kao što je bahatost,neznanje,alkoholisanost,upotreba droga neću ovoga puta. Naravno, odnosi se na sve učesnike u saobtraćaju, kako vozače tako i pešake.
    Inače,vozač automobila nije ukazao pomoć dečaku koga je udario a takođe je i napustio mesto nesreće posle odlaska hitne pomoći a pre dolaska patrole policije.
  • neko_iz_mase

    23.03.2017 12:54
    Ma daj...
    @goxy

    Vozim kola ali više bicikl. U oba slučaja dobijam nervni slom kada vidim kako se telefonira ili kuca poruka na telefonu... Za tebe goxy jedan lep primer raskrsnica sa semaforom Kisačka i bul. Jaše Tomića. NIKAD vozači kola, autobusa, kombija itd ne poštuju uslovno zeleno, čak kada vide da su pešaci i biciklisti krenuli JURE u drugu traku nebi li skrenuli desno. To nije jedina raskrsnica gde se ne poštuje uslovno zeleno. O kružnom toku mogu da kažem samo da 90% vozača ne zna pravilo kružnog toka niti prati ima li kakvih znakova. Najbolji primer je kada ulica seče biciklističku i pešačku stazu i kada vozač skreće desno, zatvaru mogućnost bicikliste da ga obiđe a on okrene glavu na levo i gleda kada da se uključi. Ne branim bicikliste jer ima i njih svakakvih. Želim da kažem ponovo pošto je neko već rekao, zakon jačeg vlada, i kola kada vozite i obilazite kamion koji lagano ulazi u vašu traku jer vozač kuca poruku na telefonu nije vam svejedno... Rećiću samo još ovo, ako se biciklista ili pešak ponašaju bahato(mada i mene to nervira kada sam u kolima) nećete ga ubiti ili povrediti zato što je takav. Usporite malo...
  • biciklista i vozač

    23.03.2017 08:35
    dodatno
    da razjasnim odmah jer može biti nejasno. moj prethodni komentar se odnosi na presecanje staze pri skretanju, ako stazu presecate direktno, radi se o ukrštanju puteva i pravo prvenstva se uređuje drugačije i biciklista nema uvek prvenstvo. da, imamo glupe zakone i nepotpunu signalizaciju, ali ih imamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika