Četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu, mladić izazvao požar

Četiri osobe povređene su u udesima koji su se proteklog dana dogodili na ulicama Novog Sada i prigradskih naselja.
Četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu, mladić izazvao požar
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 57-ogodišnji muškarac zadobio je naizgled lakše povrede u udesu koji se oko 11:30 časova dogodio na Bulevaru cara Lazara. Lekarska ekipa zbrinula ga je na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.
 
Jedna 26-ogodišnja trudnica prošla je bez vidljivih povreda nakon udesa koji se oko 13:50 časova dogodio na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Pap Pavla. Zbog njenog stanja, Hitna pomoć ju je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezla u Betaniju na dalju kontrolu.
 
Povrede šake, ramena i glave zadobio je muškarac star 47 godina u udesu do kog je došlo oko 19:30 časova na autoputu kod Kovilja. Kako dodaje dr Bursać, radi se o lakšim povredama, ali je pacijent svakako nakon zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.
 
Mladić (20) povređen je u udesu koji se oko 01:45 dogodio na Klisanskom putu. Mladić je zadobio kontuzione povrede glave i cele leve polovine tela - kuka, potkolenice i lakta, a nakon što je automobilom uleteo u kuću na Klisanskom putu, izazvavši i požar. Požar je ugašen, a mladić prevezen u Urgentni centar.
  • Nenormalno

    28.12.2017 10:55
    Ludilo
    Ovih dana saobracaj u gradu je nesto izmedju kolektivnog ludila i neopisive psihoze.
    Kao da se spema atomski rat a ne Nova Godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika