FOTO: Vodovod nije imao šljunka da zatrpa rupu posle radova

Preduzeće "Vodovod i kanalizacija" pre mesec i po dana završilo je radove u Povrtarskoj ulici u Futogu, ostavivši za sobom veliku rupu, za koju meštani kažu da predstavlja opasnost po sve njih.

Prema rečima stanovnika ovog kraja, rupa predstavlja veliki problem zato što tuda deca prolaze u škola, pa uskaču u nju.

"Za samo mesec i po dana, koliko ta rupa stoji, nekoliko ljudi je upalo, jer se nalazi odmah pored puta. To je opasnost i za vozače. Problem je što nema nikakvog znaka koji ukazuje na opasnost", poručio je stanovnik Futoga koji se javio redakciji 021.rs.

U "Vodovodu i kanalizaciji" kažu da je problem nastao u procesu javne nabavke, pa njihove ekipe nisu imale dovoljno materijala da zatrpaju rupu.

"Rupa je nastala nakon saniranja havarije na vodovodnoj mreži. Naše ekipe nisu imale na raspolaganju šljunak i potrošni materijal za vraćanje površine u prethodno stanje, te je mesto sanacije havarije bilo privremeno zatrpano raspoloživom zemljom", navode u ovom preduzeću za 021.

Kako dodaju, rupa će biti zatrpana u narednim danima, jer je materijal napokon nabavljen.

  • dara

    24.09.2016 14:27
    BABILI
    A za dvorišta pojedinih rukovodioca i poslovođa imaju materijala
  • musa kesedzija

    23.09.2016 16:04
    srbija
    Pa ovo stvarno nema nigde.
  • ex chapman

    23.09.2016 15:33
    Žika Obretković
    pogledajte na youtube šta je Žika izjavio kad su ga pitali da li će ići na gej paradu 2015, a šta je premijer odgovorio na isto pitanje 2016. ja nisam mogao da poverujem...
    premijerovi uzori - Max Weber, Mama-Angela i Žika Obretković!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti