RTV poklanja računare policiji

Radiotelevizija Vojvodine poklonila je novosadskoj policiji računare i računarsku opremu.
Radiotelevizija Vojvodine poklonila je novosadskoj policiji računare i računarsku opremu. Vršilac dužnosti generalnog direktora ove medijske kuće Blažo Popović kaže da se RTV odlučio na ovu donaciju u nadi da će ona pomoći bržem izdavanju dokumenata u policijskim stanicama.

"U Novom Sadu se, u odnosu na druge gradove, procentualno najviše čeka na izdavanje ličnih dokumenata i ovaj skroman dar Radiotelevizije Vojvodine je pokušaj da pomognemo da Novosađani više vremena troše na sebe i svoje porodice, a manje na čekanja u redovima", navodi Popović.

Zamenik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu Stevan Krstić obećava da će poslušati savet Radiotelevizije Vojvodine i doniranim računarima opremiti Odsek za upravne poslove. "Pošto vidim da nam je gospodin Popović već odredio gde će donacija otići, mi ćemo ga poslušati. Naš Sektor za upravne poslove je zaista već duže vremena problematičan za sugrađane i verujem da će ova donacija biti usmerena u tom pravcu", navodi Krstić.

Donacija sadrži računare, monitore i štampače u vrednosti od oko 300.000 dinara. (M.S.)

  • ns

    26.04.2011 12:18
    Greb Greb
    Ovi iz SUP-a su teški grebatori. Krajem prošle godine dobili su donaciju računara od jedne novosadske firme, a doniranje je izgledalo tako što je SUP dao do detalja specifikaciju trenutno najsavremenije računarske opreme, a ta firma je računare kupila i njima kao donirala.
  • Scotch Bonnet

    23.04.2011 08:12
    Oi!
    Bedno, bedno, jako bedno!
  • Imen Prezimenovic

    22.04.2011 11:34
    Pa kakvi su ovo irvasi! (izvinite zivotinje, morao sam) Ja ipak kontam da to nije za novo radno mesto, malo je to za tako nesto, kontam da je to za neku kaznu ili tako nesto..

    Poklanja racunare, monitore i stampace u vrednosti od 300k dinara? Pa to je ili 10 krshware racunara koji se pate sa wordom ili 3 montazne stanice! (posto jel, to je sve po kataloskoj vrednosti kolko su oni platili)

    Da nece mozda policajci da montiraju pornice snimljene sa sigurnosnim kamerama sa arene?

    Blazo, Blazo, bolje da si racunare poklonio deci u decijem selu ili nekoj slicnoj ustanovi. Gde ce neko ko nema mogucnosti dobiti priliku da nauci to da koristi ako mu ikad zatreba u zivotu... Murija i ovako ima sve brand name Dell-ove radne stanice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti