Osvanule nalepnice: "Ovom ulicom je prošao dr Bojan Pajtić"

Na novosadskim ulicama su se tokom uskršnjih praznika pojavile nalepnice na kojima piše: "Ovom ulicom je prošao dr Bojan Pajtić".
Na novosadskim ulicama su se tokom uskršnjih praznika pojavile nalepnice na kojima piše: "Ovom ulicom je prošao dr Bojan Pajtić".

Fotografije sa više lokacija su redakciji Radija 021 poslate sinoć mejlom sa gmail adrese, pa za sada nije moguće utvrditi ko je i kojim povodom lepio ove poruke po Novom Sadu.

Jutros se novinar Radija 021 uverio da je više desetina nalepnica zalepljeno po kantama, telefonskim govornicama i ulicama u užem centru, a neke su i na vratima sedišta Gradskog i Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Miletićevoj ulici i na Bulevaru Mihajla Pupina.

  • celavac

    01.05.2011 19:18
    @Alter
    bravo, u sred srede
  • Alter

    29.04.2011 10:56
    polarizacija
    Bojan se polarizovao. Ne u smislu naelektrisao, jer taj svetli lik i tako već sija u mraku (od trenja u bazičnom delu dinamo mašine), niti u smislu - opremio za lov na polarne ne znam koje životinje, neke bele svakako. Ne, on se polarizovao, zajedno sa svojom ljubljenom osobom, u odnosu na druge ljubljene osobe. On je veseo i radostan (happy, thrilled, gay...), i zato nam uliva poverenje, kao što ga i njemu ulivaju drugi, koji takođe sijaju u mraku od trenja. On je moderan, a moderni tipovi ljudi su svesni i svoje anime i svog animusa, i toga šta im je razvijenije, il leva, il desna polovina holesterolske lopte zvane mozak.
  • basbas

    29.04.2011 06:01
    pa on je pravnik nije ekonomista
    kazu da je nova paradigma da gradjanin hoce da bude srecan bar sa nesto para u dzepu. Zato i nije lose da se proseta ulicama NS i da se to registruje, pa grad nikada nije bio neuredniji, prljaviji, sa vise zatvorenih lokala, bez srednjeg klase ( a da samo oni i ostali siromasni, nikad vise bolesnijih posebno mladih, nikad vise droge, nikad vise drpanja gradjana preko Informatike, nikad vise ne zaposlenih ( a da a u Vojvodini se inace sa TV vidi visok procenat srecno zaposljenih u Vojvodini ). Mozda je dobro da se taj doticni gradjanin vise seta ulicama i posmatra tako usrecene gradjane. A mozda je dobro da gradjanima na neki nacin obelezi i informise cenu njegove velicine i njegovih drugova koju oni placaju tako da pare ostaje najvise Beogradu, da gro para ide u unutrasnjost. da li je tacno da je psenice manje poznjevedeno u Vojvodini i to nekoliko procenata od uze Srbije. Ako je to cena politickog progresa bilo bi dobro da i gradjani ovih ulica znaju. Da li je sva lepota u setnji praznog stomaka, sa toliko pausalno i to samo brojno pausalno zaposlenih. I tako mnogo toga itd, itd, ......
    Mislim da sa ovim gospodinom treba da se prosetaju i nasi drzavni predstavnici sindikata, kako bi se i oni upoznali......??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti