Osnovan novosadski Pokret Zelenih

Osnivačka skupština Pokreta za Novi Sad, političke stranke Zeleni Srbije održana je danas u Limanskom parku.

Osnivačka skupština Pokreta za Novi Sad, političke stranke Zeleni Srbije održana je danas u Limanskom parku.

Cilj novosadskog Pokreta Zelenih je, kako se navodi, da širi ideju zdravog pristupa očuvanju životne sredine kao političkog pitanja. Kako je saopšteno, namera im je da vrše konstantan uticaj na lokalnu vlast i političke strukture za rešavanje gorućih pitanja prvenstveno iz oblasti ekologije.

Iskustva zelenih iz Evrope prenosiće putem tribina, edukacija, seminara, konstruktivnih akcija zainteresovanih grupa, akcijom na terenu, stoji u saopštenju. Za predsednika Pokreta za Novi Sad izabran je Goran Čabradi.

  • Dadili

    13.06.2011 15:34
    samo napred
    samo napred - borite se, ja sam uz vas kao i mnogi koje znam......sto vise zelenih-vise zelenila, vise cistog vazduha, MNOGO vise cistoce i zdravlja za sve nas !!!!!! Zivite u zdravoj sreditni i bicete zdraviji....sve to zavisi samo od nas !!! :)
  • Radomir

    11.06.2011 17:21
    SRAM IH BILO FOLIRANTI POLITICKI
    Pored toliko laznih pokreta evo ga jos jedan politicki. Pitam se zasto se osniva jos jedan pokret kada mu je u komsiluku NIKOLA ALEKSIC sa svojim ekoloskim pokretom PRAVI I DOKAZANI BORAC ZA OCUVANJE ZIVOTNE SREDINE ne politicki obojen.A da ne pominjemo to ako nije politicki obojen kako je odma nakon zavrsenog fakulteta dobio posao da vodi javno preduzece.SRAM IH BILO. ALI PRAVE PATRIOTE I BORCI ZA ZDRAVLJE NASE DECE ODMA PREPOZNAJU FOLIRANTE I SABOTERE POSTENIH I RODOLJUBIVIH ORGANIZACIJA .
  • Milorad

    28.05.2011 17:55
    Izguglao sam
    Covek nema veze ni sa Karicima, ni sa DS-om... Izguglao sam, nasao da je ekolog, borac protiv zagadjenja, lokalni aktivista od 1995., bio u Istrazivackoj stanici Petnica, Mladim istrazivacima Srbije, objavljene knjige, monografije, strucni radovi... Ne pisite gluposti, ima neki sa njegovim imenom i jeste Astra i sranja, ali ovaj covek je mlad i treba da vodi Zelene!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti