Kreće Superliga u američkom fudbalu

Predstojećeg vikenda počinje Superliga u američkom fudbalu koja će, pod okriljem Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF), biti podeljena u u dve divizije.

Predstojećeg vikenda počinje Superliga u američkom fudbalu koja će, pod okriljem Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF), biti podeljena u u dve divizije.

U elitnoj A diviziji za titulu će se od 27. marta do finala zakazanog za 20. jun nadmetati šest ekipa: aktuelni šampioni Vukovi iz Beograda, prošlogodišnji finalisti novosadske Vojvode, te somborski Celtisi, Legionari iz Sremske Mitrovice, Imperatori iz Niša i Huntersi iz Vrbasa.

Sa druge strane, sedam timova se u B diviziji bori za neko od prva dva mesta - liderska pozicija direktno vodi u elitni rang takmičenja 2011, a drugoplasirani tim će tu šansu potražiti kroz baraž. Upravo nadmetanjem u brojnijoj B diviziji kreću ovogodišnja zbivanja u Superligi, a svoj put ka eliti tražiće Inđija Indians, Lavovi iz Vršca, te novi članovi SAAF-a Highlanders iz Beograda, Mladenovac Forestlandersi, Spartanci iz Subotice, Grofovi iz Novog Kneževca i Mamuti iz Kikinde.

Raspored utakmica:

20./21. mart
B divizija, prvo kolo:
Subota
Inđija Indians – Novi Kneževac Grofovi 13h
Nedelja
Vršac Lavovi – Mladenovac Forestlanders 13h
Spartanci Subotica – Beograd Highlanders 14h
Slobodna ekipa: Kikinda Mammoths

27./28. mart
A divizija, prvo kolo:
Vukovi Beograd – Vrbas Hunters
Novi Sad Dukes – Imperatori Niš
Sombor Celtis – Legionari Sremska Mitrovica
B divizija, drugo kolo:
Kikinda Mammoths – Novi Kneževac Grofovi
Spartanci Subotica – Mladenovac Forstlanders
Inđija Indians – Vršac Lavovi
Slobodna ekipa: Beograd Highlanders

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.