Kit Ket proglašena najboljom čokoladicom na svetu

Nestleova Kit Ket proglašena je za najbolju na svetu, odlučilo je više od 100.000 ljudi, koji su glasali po prethodno utvrđenim kriterijumima, a svakako je najveće iznenađenje to što se Kinder Bueno našla tek na 29. mestu, piše londonski Indipendent.
Kit Ket proglašena najboljom čokoladicom na svetu
Foto: Pixabay
Iza Kit Keta slede Twix, Snickers, Milky Way i Hershey Bar. Među najboljih 10 su i Nestleov Crunch, Butterfinger Bar, 3 Musketeers, Toblerone i Almond Joy.
 
Na 19. mestu plasirana je Lindta.
 
Razmatrane čokoladice su morale biti u obliku table, odnono sve one u drugim oblicima, poput jaja, komadića, loptica i posudica nisu uzimane u obzir.
  • SRB

    22.02.2018 09:32
    E, nisu oni probali naš Galeb

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.