Čistoća bitnija od veličine

Kada je seks u pitanju često se za njega vezuju brojke. Evo nekih zanimljivih činjenica od toga koliko se žena seksa sa svojim partnerom kako bi im on pomogao u kućnim poslovima, do prosečne veličine penisa.
Kada je seks u pitanju često se za njega vezuju brojke. Evo nekih zanimljivih činjenica od toga koliko se žena seksa sa svojim partnerom kako bi im on pomogao u kućnim poslovima, do prosečne veličine penisa.

● 84 posto žena izjavile su da imaju seksualne odnose s partnerom samo zato da bi im on onda pomogao u kućnim poslovima.
Iznenađeni? Stručnjaci za seks i veze tvrde da je seksualno podmićivanje u malim količinama čak zdravo za vezu.

"Pretvaranje seksualne predigre u pomoć u kuhinji je brilijantna strategija" tvrdi Ian Kerner, stručnjak za veze i autor knjige "She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman". Osim toga, neka istraživanja su pokazala i da je žena zainteresovanija za seks kada je kuća čista. Ovo bi za muškarce trebalo da bude motivišuće.

● 8.9 centimetara je prosečna dužina penisa kada nije u erekciji. Većina muškaraca nije zadovoljna veličinom svog penisa, smatraju da im je ili premali ili preveliki, ali Dr. Kerner tvrdi da je prosečna dužina spuštenog penisa 8.9 centimetara. Osim toga, niz istraživanja je pokazalo i da je ženama važnija čistoća penisa nego njegova veličina.

● 20 procenata Amerikanaca seksalo se s kolegama ili kolegicama na poslu. U poslednje vreme kancelarije su postale mesta gde sve više frcaju seksualne iskrice, tvrdi Dr. Kerner. "Većina ljubavnih afera su one između kolega na poslu. Ljudi koji nisu u vezi više vremena provode na poslu, pa je i verovatnije da će se tamo i zaljubiti.

● Ejakulacija nakon dve minute seksa smatra se preuranjenom ejakulacijom. Preuranjena ejakulacija uobičajenija je od erektilne disfunkcije, a istraživanja su pokazala da je jedan od tri muškarca imao problema s tim. "Ako muškarac svrši nakon dve minute to ne znači ni da je lenj, ni nezreo, ni sebičan, jer istraživanja su pokazala da je uglavnom reč o genetici" tvrdi Dr. Kerner.

● 48 procenata žena priznale su da su barem jednom u životu glumile orgazam. Stručnjaci u glumljenju orgazma ne vide ništa dobro jer to upućuje na probleme u vezi koje treba rešiti. Umesto da glume orgazam, bilo bi bolje biti u vezi u kojoj je ok ako žena ne svrši svaki put. Svaki put kada žena glumi orgazam smanjuje mogućnost da veza bude uspešnija, a seks kvalitetniji, prenosi womansday.com.

 

 

  • B

    26.03.2010 07:57
    Na poslu je bez veze
    Mislim da je velika greška upustiti se u seksualnu vezu sa koleginicom/kolegom s posla. To samo donosi probleme, i u vezi i na poslu.
  • Наслов

    22.03.2010 15:51
    Ја не бих раздвајала те две ствари...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.