Kako do divljeg orgazma bez prethodne svađe

Seks pomirenja uvek obećava vrtoglavi orgazam, ali postoji rešenje kako da dođete do vrhunca za pamćenje, ali bez prethodnih nesuglasica.

Seks pomirenja uvek obećava vrtoglavi orgazam, ali postoji rešenje kako da dođete do vrhunca za pamćenje, ali bez prethodnih nesuglasica.


Adrenalin

Pronađite način da podignete adrenalin, a da to ne bude lomljenje tanjira (osim ako ste na grčkoj večeri). Potrebno je da zajedno uradite nešto uzbudljivo kao što je skok padobranom (kratkoročno), ili planinarenje (na dug period). I dalje vam je dozvoljeno da vičete iz petnih žila, ali ne na svog dragog. Ako niste ekstremista, možete i da džogirate udvoje. Istina, zarumeneće vam se obrazi, a svi znamo kuda rumeni obrazi vode.

Daljina

Potrudite se da se s vremena na vreme odvojite od svog dragog na određeni period. Kada se uželite, seks će biti bolji nego ikada. Ne potcenjujte moć nedostajanja.

Flert

Ne odobravamo prevaru, ali manji flert u službi dobrog seksa stvarno ne škodi. Izađite sa njim u klub, a privucite poglede drugih muškaraca. Kada on bude video da vas i drugi gutaju pogledom, neće moći da se obuzda. Siguran recept: bez odeće, na podu, strastveno.

Boks meč

Ne, nisu vam potrebne bokserske rukavice. Njih ostavite za teretanu. Govorimo o dvoboju koji budi strast. Nije bitna igra, važno je da ste na suprotnim stranama i da se drsko borite za pobedu. Meč može da se završi golicanjem, rvanjem, a ništa kao taj okršaj ne budi takmičarski duh... I neke druge osećaje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.