Evo šta je gore od prerane ejakulacije

Prema istraživanju koje je sproveo klinički psiholog sa Univerziteta u Cirihu, ženama ne smeta ako seks traje kraće. Ali, ono što im zaista smeta moglo bi da iznenadi većinu muškaraca koji se svojski trude da traje što duže.
Prema istraživanju koje je sproveo klinički psiholog sa Univerziteta u Cirihu, ženama ne smeta ako seks traje kraće. Ali, ono što im zaista smeta moglo bi da iznenadi većinu muškaraca koji se svojski trude da traje što duže.

Istraživanje je sprovedeno pomoću ankete koju je ispunilo 1.500 žena iz Meksika, Italije i Južne Koreje. Rezultat je pokazao da ženama nije bitno koliko dugo traje seks, ali frustrira ih činjenica da su muškarci toliko opterećeni odlaganjem ejakulacije da zanemaruju njihove potrebe.

"Kao rezultat toga, muškarac ignoriše ženine seksualne potrebe i ne uspeva da zadovolji njene želje", navodi studija.

Ako previše razmišlja o završetku seksualnog odnosa, muškarci lako zanemaruju stimulativne radnje kao što su ljubljenje i diranje, što su anketirane žene navele kao važan faktor njihovog zadovoljstva u krevetu.

  • Agronom sa sela

    29.05.2014 19:00
    Njene potrebe??
    Zadovoljavam u klimatiziranim šoping centrima širom ovih prostora :)
    U krevetu - nikad!?
  • SashaNS

    29.05.2014 18:00
    e, do mojega
    Pa zar odlaganje prerane ejakulacije (to je sada kraće od 5 minuta, po novim istraživanjima) i nije baš zbog toga da bi se zadovoljile njene potrebe?
    Ništa mi više nije jasno ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.