VIDEO: Koliko šoljica kafe vas može ubiti?

Ovaj zanimljiv video otkriva da je potrebno čak 70 šoljica kafe da vas ubije.

Svima nam se barem jednom dogodilo da tek uveče shvatimo da ceo dan ništa nismo jeli, a da smo popili četvrtu kafu. Pre nego što vas uhvati panika i počnete da merite krvni pritisak – bez brige, ništa vam se neće dogoditi.

Ovaj zanimljivi i poučan video otkriva da je potrebno čak 70 šoljica kafe da biste bili blizu smrti. Takođe, potrebno je 13 uzastopnih čašica alkohola da vam ozbiljno ošteti mozak i potpuno ugasi respiratorni sistem...ili šest litara vode da vas pošalje u komu.

U nastavku je još nekoliko zanimljivih činjenica o dozama namirnica koje svakodnevno konzumiramo, a koje vas mogu ubiti.

Autor: 021

  • Novonasađen

    28.04.2016 15:20
    Ajav,od "crne" kafe,koja se u Srbiji prodaje,možeš da se najedeš graška i ko zna čega sve,tako da je 70 kafa relativna za smrt.E,"zozovača" je već opasna i od fraklića!Tolko o kvalitetu kod nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.