Ovo obavezno uradite pre spavanja

Bez obzira na godine i tip tela, ovim sportom mora da se bavite ako želite fizički i psihički balans koji je svima potreban.

Meditacija

Ova poza je dobra kada se pripremate za krevet. Prvo sedite na noge. Opustite ruke i onda uzmite tri duboka udisaja. Pokušajte da očistite svoj um i to bi moglo da potraje, ali je potrebno da se fokusirate na duboko disanje.

Istezanje napred

Ova poza je odlična. Počnite da sedite na krevetu i pažljivo istežite vaše telo napred kako biste dohvatili nožne prste.

Poza deteta

Ova poza zahteva klečeći položaj, a da prsti budu iza vas. Nakon toga, širite oba kolena odvojeno. Zatim pažljivo nagnuti do krila između butina. Ostanite u tom položaju sve dok možete i fokusirati se na duboko disanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Pad broja obolelih od gripa

Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" saopštio je da su od 18. do 24. marta prijavljena 6.223 slučaja oboljenja sličnih gripu.