Presadili mu penis, ali "pogrešne" boje

Zbog komplikacija nastalih tradicionalnim obredom obrezivanja, četrdesetogodišnji muškarac crne boje kože, ostao je bez penisa.
Presadili mu penis, ali "pogrešne" boje
Foto: Pixabay

Pred zadatkom transplatacije novog organa, našao se tim hirurga iz Južne Afrike koji je uradio ovu složenu operaciju, a problem je nastao u trenutku kada su shvatili da je donator belac.

Operacija je ipak urađena do kraja, a pacijent će morati da se podvrgne još jednom zahvatu.

Kako bi njegov penis približili boji kože domaćina, lekari će obaviti medicinsko tetoviranje njegovog polnog organa. Tetoviranje belog penisa sprovešće se krajem ove godine, a zadužena umetnica kaže da će, zbog mesta koje se tetovira, zahvat biti dugotrajan i složen.

  • Bugi Vugi

    26.05.2017 18:27
    Zvace ga Beli Vrag.
  • Right wing

    26.05.2017 16:48
    Bolje nije ni zasluzio. :)
    Da valja crno stojale bi kese u samoposluzi umesto belih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Raste broj vakcinisane dece

U 2023. godini postignut je veći obuhvat redovne vakcinacije i revakcinacije nego u 2022. godini, ali je manji broj onih koji su primili treću dozu vakcine protiv tetanusa.

Kako da dobijemo dovoljno vitamina D?

Zašto stariji ljudi, a posebno žene, gube kalcijum iz kostiju i gomilaju ga u krvnim sudovima? Koji su uzroci ovog stanja, da li je i na koji način ga je moguće sprečiti?