Novosadski informativni portal 021

Život

Zašto muškarci glume orgazam?

Već duže vreme je poznato da postoji veliki broj žena koje glume orgazam, ali novo istraživanje na Harvardu je otkrilo da to takođe radi i veliki broj muškaraca.

Malo alkohola u trudnoći je ok

Alkohol nije strogo zabranjen u trudnoći jer umereno uživanje u njemu nema negativan efekat na razvoj bebe, pokazala je studija Univerziteta London na više od 10.000 majki tokom i nakon trudnoće.

Kad je orgazam najjači?

Težite li većem užitku u seksu, oslobodite svoj poslepodnevni raspored i upustite se u vruće seanse od 13 do 17 sati, pokazala je onlajn studija.

Feferonama protiv raka

Ljuti feferoni mogu smanjiti rizik razvoja raka prostate, otvrde naučnici u nemačkom stručnom medicinskom časopisu "Aerzte-Zeitung", a grupa američkih farmakologa kaže da sastojak u ljutim feferonima - kapsaicin, ima antikancerogene efekte i kod tumora pankreasa.

3D Kama Sutra

Najstariji seksualni priručnik i znanje koje prenosi nikad nije bilo lakše savladati uz tekst s detaljnim opisom poza i aplikaciju s 3D hologramima iz svih uglova.

Najskuplje građevine na svetu

Dve najskuplje moderne građevine na svetu nalaze u Singapuru - Marina Bay Sands procenena na šest milijardi dolara i Resorts World Sentosa čija vrednost dostiže 5,38 milijardi dolara.

Penzioneri sve više putuju

Osobe starije od 65 godina učestvovale su sa 20 odsto u ukupnoj turističkoj potrošnji u zemljama Evropske unije u 2011. godini, dok je u 2006. njihovo učešće bilo 15 odsto, prema studiji istraživačkog centra Eurostat.

Današnje generacije brže stare

Današnje odrasle osobe su toliko nezdrave da su 15 godina "starije" nego što su bili njihovi roditelji, bake i dede kada su bili u njihovih godina, ističu naučnici.

Luvr zatvoren zbog džeparoša

Pariski muzej Luvr zatvoren je 10. aprila zbog štrajka zaposlenih koji ne mogu više da se nose sa sve većim brojem džeparoša koji ugrožavaju i njih i posetioce jednog od najvećih muzeja u svetu.

Veličina je ipak veoma bitna

Žene mogu da tvrde da ih muškarci privlače zbog ličnosti, izgleda ili čak novca, ali gola istina je daleko jednostavnja i okrutnija: veličina je bitna.