Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Evro sutra 119,40 dinara

Dinar će u sredu zadžati približno istu vrednost prema evru u odnosu na danas i zvanični srednji devizni kurs biće 119,40 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Ako Đilas bude kandidat možda i parlamentarni izbori

Vanredni parlamentarni izbori mogli bi da se održe uz beogradske ukoliko bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas bude kandidat opozicije na izborima u glavnom gradu, piše list "Danas" pozivajući se na izvore bliske vrhu Srpske napredne stranke (SNS).

Analitičari: Migovi možda neće leteti ni do sredine sledeće godine

Najava iz vrha vojnog vazduhoplovstva i Ministarstva odbrane da na Migovima 29 pristiglim iz Rusije tek treba da se obavljaju tehnički radovi predstavlja iznenađenje za stručnu javnost jer je potvrđeno da bi ti avioni mogli da budu u letnom stanju tek sredinom iduće godine, iako je prvobitno stvorena atmosfera da su oni već sposobni za letenje.

Srbija dobija još 160 poreskih policajaca

Vlada je utvrdila mere za suzbijanje sive ekonomije u 2018. godini koje predviđaju i zapošljavanje 160 poreskih policajaca, ali i specijalizaciju 50 sudija za vođenje sporova u ovoj oblasti.

Socijalizam se vratio?

Nakon talasa svetskih desničarskih tendencija i nacionalizma u državama Zapadne Evrope i sveta, "Gardijan" je objavio istraživanje o levoj struji.