Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

SPS sprema odgovor na kriminalizaciju Dačića?

Vrh koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije intenzivno sprema odgovor na sve češću kriminalizaciju predsednika SPS i premijera Ivice Dačića, piše Blic.

Neredi ispred predsedničke palate u Kairu

Egipatska policija upotrebila je vodene topove i pucala u vazduh u pokušaju da rastera demonstrante koji su bacali molotovljeve koktele i kamenice u dvorište predsedničke palate u Kairu.

Zapalila trafo stanicu zbog računa za struju

M.P. (46) zapalila je trafostanicu u Bašinom Selu u centralnoj Makedoniji zbog nerešenog spora sa elektrodistribucijom, koja joj je navodno obračunala više kilovatčasova nego što je potrošila.

Podgorica: Zamenica tužioca krala skupe kreme

Više državno tužilaštvo u Podgorici podnelo je optužnicu protiv zamenice Osnovnog državnog tužioca u Podgorici Romine Vlahović, koja je osumnjičena da je krala skupocene kreme iz prodavnica.

Novi krediti za poljoprivrednike

Poljoprivrednici u Vojvodini moći će da konkurišu za dodelu kredita za pet kreditnih linija Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede.

Fipresci: "Klip" najbolji u 2012.

Film "Klip"Maje Miloš proglašen je danas za najbolji domaći film u 2012. po izboru srpske sekcije Međunarodne federacije filmskih kritičara (Fipresci).

Ubicu greškom pustili na slobodu

Policije u američkim državama Indijani i Ilinoisu tragaju za osuđenim ubicom koji je greškom pušten na slobodu nakon suđenja u Čikagu.

Sporazum sa Emiratima u februaru

Tokom meseca biće potpisan ugovor sa kompanijom Al Dahra, a već na proleće bi u Srbija mogla da stigne i prva banka iz Emirata, najavljuje ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić.