Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Pokušaj provale u ''Blic''

Tokom proteklog vikenda nepoznati počinioci su pokušali da provale u prostorije dopisništva "Blica" u Novom Sadu.

Taksista usmrtio biciklistu

Šezdesetdvogodišnji Milan H. iz Novog Sada poginuo je danas kada ga je, dok je vozio bicikl udario automobil VIP taksija, u blizini autobuske stanice ATP "Vojvodine".

Osumnjičeni za krađu automobila

Policija je uhapsila Dejana K. (1986) iz Kule, osumnjičenog za krađu kola, a krivična prijava biće podneta i protiv njegovog sugrađanina, Čabe H. (1979).

Trafostanica ponovo na meti lopova

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Marsela K. (1992) iz Sremskih Karlovaca i jednog maloletnika iz  istog mesta, koji su osumnjičeni za krađu.

Novi Sad nije izuzet od nasilja

Napadi na osnovu stvarne ili pretpostavljene seksualne orijentacije, odnosno rodnog identiteta, tokom prošle godine nisu zaobišli ni Novi Sad, pokazuje najnoviji izveštaj Gej strejt alijanse o stanju ljudskih prava pripadnika seksualnih manjina, koji je danas prezentovan u Skupštini Vojvodine.

Svaki deseti učenik nosi oružje

Svaki deseti srednjoškolac u Vojvodini nosi oružje u školu, pokazuje istraživanje pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje o nasilju nad i među učenicima.  

Makro izbo mušteriju

Novosadska policija uhapsila je makroa Dejana K. (1981) osumnjičenog da je pokušao da ubije jednog Novosađanina koji je hteo da angažuje prostitutku.

Pao s motora, pa pobegao

Nepoznati mladić pao je sa "kavasaki" motora italijanskih registracija juče oko 13.30 časova kod kineskog tržnog centra na Bulevaru oslobođenja.

Otimali novac od učenika

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv dvojice maloletnika, zbog osnovane sumnje da su počinili razbojništvo.

Obračunavali se letvom i nožem

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Aleksandra K. (1990) i Petra N. (1987), obojice iz Petrovaradina, zbog osnovane sumnje da su juče lakše povredili jedan drugog.

Grozdanić i Danilović i dalje u komi

Trener košarkaša Novog Sada Nemanja Danilović (39) i 19-godišnji igrač Nenad Grozdanić, koji su pre devet dana teško povređeni u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Lapova, i dalje su u komi.

Lažne dojave o bombama na Spensu

Pripadnici specijalizovane jedinice novosadske policije ustanovili su da u prostorijama Spensa nije bilo postavljenih bombi, nakon dojave nepoznatog lica redakciji Dnevnika.

Šarićeva vila kao kamp za zavisnike

Udruženje građana za borbu protiv narkomanije "Svetlost" pokrenulo je inicijativu da se deo imovine narko bosa, Darka Šarića, iskoristi za lečenje narkomanskih zavisnika.

Pljačkao penzionere

Policija je uhapsila Novosađanina Aleksandra M. (1991) osumnjičenog da je opljačkao nekoliko sugrađanki.

Starac stradao u požaru

U požaru u porodičnoj kući u ulici Save Šumanovića u Novom Sadu život je izgubio Novosađanin Mile Vujanić (1923).

Pritvor za staricu

Istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana Stani Dovedan iz Žablja, osumnjičenoj za ubistvo supruga.

Ubila muža sekirom

Sedamdesetdvogodišnja starica Stana Dovedan, ubila je juče supruga Nedeljka u porodičnoj kući u Žablju, nanevši mu više udaraca sekirom.