Info
25.01.2015.
13:55
Američki predsednik Barak Obama okrivio je danas Rusiju za obnovu sukoba između ukrajinske vojske i proruskih snaga na istoku Ukrajine i najavio da će SAD razmotriti dodatne opcije u cilju povećanja pritiska na Moskvu.
  • 26.01.2015 15:42
    ruski placenik
    Pitanje je samo da li u dolarima, rubljama ili dinarima?!
  • Y

    25.01.2015 21:27
    O, Blama!
    Višednevno zatvaranje aerodroma u Harkovu i Dnjepropetrovsku, da bi sletali USA avioni "Herkules". Šta ste doneli u tovaru? Vaši instruktori obučavaju UKR vojsku. Bajden (CIA) daje instrukcije marioneti Porošenku. Priznavanje oružanog puča kao demokratske smene vlasti u UKR. Ubacujete miijarde dolara u UKR, za vojne ciljeve (dok narod, ne samo na jugoistoku, živi upravo bedno). Ko se to meša u UKR krizu, i na koji način? Uništili ste Irak, i Libiju, pošto nisu dozvolili ulazak MMF-u, nikome nisu dugovali, i odbili su da u trgovini naftom koriste petro-dolar. I sada je tamo bolje, ljudi lepo žive? A Sirija? Gde god da uđete nastaje haos, krvoproliće, osiromašenje naroda, patnja neizmerna! FUJ!
  • Anita

    25.01.2015 17:09
    Tebi-(Obama) je vreme za sud. Ovaj covjek je zlocinac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna