Info
29.03.2015.
14:57
Kopilot Andreas Lubic, osumnjičen da je kriv za rušenje nemačkog putničkog aviona u francuskim Alpima, možda je imao ablaciju mrežnjače, piše nemački "Bild". 
  • 29.03.2015 19:52
    Upravo su javili na njuz netu da je kopilot imao srčanu manu još od ranog detinjstva, ali da su i on i njegovi roditelji to vešto krili od psihijatara i oftalmologa, koji su ga lečili, da mu ne bi zabranili da leti! A pojavio se i mladić njegovih godina, koji je novinarima ispričao da je on ustvari bio gej i to nesrećno zaljubljen u njega, ali zbog pomenutih zdravstvenih problema, ovaj ga je otkačio i onda je kopilot totalno prolupao!
    Džubre jedno!
  • 29.03.2015 17:41
    Milan
    I ja sam imao ablaciju retine. Imao sam zelju da oborim neki avion sa svim putnicima, ali nazalost nisam uspeo da u jedan avion skupim sve novinare koji pisu besmislice. Umesto toga, otisao sam kod retinologa koji je odmah poceo procedurom lecenja. Tako da sad mogu da citam, i to ovakve clanke. Ne znam da li sam na dobitku.
  • 29.03.2015 16:31
    Ahahah, ne mogu da verujem šta će još izmisliti.
    Na početku mediji ga opisali sasvim normalnog i prijatnog, a sada ispada da je lud, depresivan, opsednut, samoubica, bolesnik, ćorav.... e a zaporavili su pomenuti da je ćopav, trza glavom...itd. Pa zar oni misle da će iko poverovati da pored redovne i stroge zdrastvene kontrole pilota iko može proći sa svim ovim teškim nedostacima i problemima? Stvarno su neverovatni. Ubeđeni su da je narod u svetu toliko glup, da im mogu servirati svakakve gluposti i laži.
  • xy

    29.03.2015 15:53
    Sad je već ovo s Lubicem čisto smaranje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna