Info
12.05.2015.
11:51
Policija u Inđiji ne poseduje nikakav dokument o privođenju novinara Vladimira Ješića, iako je 15. aprila bio priveden u tu policijsku stanicu, a MUP Srbije potom izdao saopštenje u kojem se potvrđuje da je bio priveden.
  • tortica

    13.05.2015 14:33
    Napad je najbolja odbrana,Jesic kao pristaje na poligraf ali da dodje i advokat,meni to vec ne stima.
  • Vladimir

    12.05.2015 17:48
    Politika
    Kada se uzme u obzir 90-te, na koje svi kukaju, za vreme najvećenemaštine kad su plate bile 5 maraka, ljudi su sa 10 mogli da prežive. Koliko god je Milošević bio lošš kako kažete, recite svi da li ste mogli da izgurate mesec. Naravno uvek je bilo sirotinje, al sad je još više. Jedini koji dobro žive su Političari i kriminalci, i Privatnici koji zaradjuju na radnicima, jer ih ne prijavljuju ili su prijavljeni na minimalac.
    Svi koji su u vlasti su bili u DOS. Dobili mso što smo tražili. Demokratiju sa kojim je došao kriminal i sloboda govora, iako ja to nigde nevidim. Deca postaju kriminalci a nisu ni punoletni, demokratijanarod se pita samo na papiru,.....Ma ne vredi nema mesta da napišem sve šta mislim....
  • ko

    12.05.2015 16:33
    slika
    Ovoga kao da su kinjili dok je dio deran.
    Covek, razvedri lice malo, uzivaj u lepom i jedinom zivotu.
    Mani politiku, tu nema vise leba, popunjeno i prepunjeno.
  • 12.05.2015 15:56
    Neviđeni ološ
    Tačno je da je u vreme Miloševića bilo bolje i da je Milošević u odnosu na Vučića bio pravi gospodin. Iz činjenice da nema dokumentacije o privođenju Ješića bi se moglo zaključiti da je u pitanju faktički otmica Ješića od strane nekih Vučićevih batinaša, prerušenih u policajce i neko divlje isleđivanje.
  • 12.05.2015 13:14
    Kakava crna represija za vreme Miloševića? Sve što je tvrdio za vas, a čemu ste se smejali pokazalo se kao tačno. Jedina njegova greška je što nije bio dovoljno ubedljiv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna