Info
14.05.2015.
19:49
Ministar prosvete Srđan Verbić izjavio je večeras u Vrnjačkoj Banji, povodom meseca matematike, da je bitno da maturanti što bolje urade završni ispit i da mudro izaberu školu koju će upisati.
  • Lovac Luka

    15.05.2015 10:25
    najpopularnije
    Su po ministru prosvete ONI,posebno bez skole.Da li ministar zna uopste sta je izjavio a u pravu je kada kaze da iz skole treba poneti znanje,sto na svom primeru samo potvrdjuje.Ako je suditi po ministrima vecina se nije namucila u procesu prenosenja iz skole.Sada i necudi sto Veliki Vodja sve zna i sto se za sve pita.U takvom okruzenju intelekta nije tesko biti dominantan.Posao buducnosti u SRBIJI,glas premijera na semaforima za komande kreni-stoj,posebno u blizini SNS/strasno neobrazovanog stanovnistva,sa posebnim potrebama koalicionih partnera/
  • 15.05.2015 07:34
    Koju god školu da upišu, pitaće se zašto su u nju išli. Osim ako se učlane u partiju. A onda im je najpametnije da u školu i ne idu.
  • Brus Vilis

    15.05.2015 06:52
    "Nisu najpopularnije škole one koje su najbolje."

    Ova rečenica zaslužuje pomnu analizu. Može kod popularnih doktora, ali oprezno, takvi nisu baš naj-naj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna