Info
29.06.2015.
06:41 > 13:09
Banke u Grčkoj biće zatvorene cele nedelje, a Grci će sa bankomata moći da podignu do 60 evra dnevno.
  • 30.06.2015 00:12
    @Anonimus 12:37 • 29.06.2015
    a ja mislim da su tebi oprali mozak malo

    a sto se tice javnog sektora, da on je kriv za sve, i za nuklearne katastrofe, zemljotrese, vulkane, cunamije, sumske pozare, pad tokijske berze i poskupljenje usluga prostitutki. takodje sam cuo da je taj zli sektor isao u osvajacke pohode i streljao civile po sumama i gorama

    eee moj narode
  • Robi

    29.06.2015 12:25
    @Nikola
    100% potpisujem. Radim u toj Nemačkoj i sa 100% sigurnošću tvrdim da se ovde radi manje nego u Srbiji. A jedina razlika između nemačkog i našeg javnog sektora je što je nemački, relativnog gledano, slabije plaćen od našeg. Inače su isti, ako ne i gori, lelemudi od ovih naših.
  • Ispran mozak

    29.06.2015 12:11
    I za Srbe se priča da su lenj narod a mi radimo sv
    http://www.advance.hr/vijesti/razbijanje-mitova-o-lijenim-grcima/
  • goran

    29.06.2015 11:48
    Cudi me da su Grcku uopste i primili u EU .
  • Nikola

    29.06.2015 11:14
    Gluposti
    @Anonimus, koliko gresis nisi ni svestan. Ali nisi ti kriv za svoje neznanje i neinformisanost, dozvolio si da ti zapadni mediji zamazu oci. Evo linka pa se podrobno informisi studijama koje su radjene u istim tim zemljama cijih lidera misljenje toliko strasno guras: http://www.advance.hr/vijesti/razbijanje-mitova-o-lijenim-grcima/
  • panonius

    29.06.2015 10:48
    grci su dobri moreplovci i trgovci
    ... i ništa više! Anonimus 12:37 je bobro apsolvirao njihovo stanje. Koja je njihova privredna struktura?! Zapad je posle II svetskog rata , njih digao iz prašine (isto kao i Turke) i vidi... malecki da bi piški uz vetar. Treba imati veliki instrument da se ne poflekaš na jakom vetru. Igrati grcima na rusku ili kinesku kartu malo je labavo u ovoj situaciji. A ameri, u celoj priči samo se smeškaju , vreme radi za njih - dok i njima sveća ne dogori! Tužna je ovo priča - za sve! A mi ćemo u Evropu ulubljenu - malo sutra....
  • 29.06.2015 10:37
    Niko neće da kaze da više od pola Grčke radi u javnom sektoru na izmisljenim radnim mestima kao i kod nas. Niko neće da kaže da su svi ti u javnom sektoru imali 13. pa čak i 14. platu na kraju godine, da su dobijali velike bonuse. Niko neće da kaže da su zaposleni u javnom sektoru u penziju išli sa 55 godina starosti. Na kraju godine su dobijali i 13. penziju. Ceo život im se sastoji od blejanja u nekom javnom preduzecu i od igranja domina po kafanama. Grčku je pojeo javni sektor. To budžet ni jedne države ne bi mogao izdržati pa su se zaduživali. A kada je trebalo vratiti nisu imali od čega pa su se iznova zaduživali. A i od čega da vrate kada jedino što proizvode je maslinovo ulje i koziji sir. Od EU su dobijali pare za unapređenje poljoprivrede u pasivnim krajevima a oni su pare trošili na kupovinu novih automobila i renoviranje kuća u primorju. To što oni zarade od turizma nije ništa jer te pare pojede ona polovina Grčke koja ne radi u javnom sektoru a pitanje je koliko tih para od turizma je prijavljeno za oporezivanje. Grci su jedan lenj i razmažen narod koji je živeo od kredita. Ništa nisu radili a trošili su nemilice. Svaki put kada bi iz EU pripretili da moraju da smanje drzavnu administraciju, da novac dobijen za razvoj pasivnih krajeva ne smeju da troše na plate i penzije, ... ovi zapale pola Atine i priprete da ce napustiti EU i evrozonu. Evi u Briselu i Berlinu se uplaše pa da se to ne bi desilo ponovo im daju kredite. Grci skontali da im takva strategija svaki put prolazi pa svake druge godine ponavljaju isti scenario a ovi iz EU im upumpavaju pare. Sada su ovi iz EU okrenulu lust i porucili im nema više novaca, ako vam se ide iz EU idite, ali novac ima da vratite kako znate i umete. I mi smo dosta slični Grcima pa ćemo uskoro proći kao i oni. Mi još uvek nismo isplatili kredite iz Titovog diba a stalno uzimamo nove.
  • Osoba M

    29.06.2015 09:24
    @Fuf - najzad
    Super sto se ti radujes.
  • janko

    29.06.2015 08:39
    uuhhhuh
    sto vidis na drugome cekaj na sebi
  • fuf

    29.06.2015 06:57
    najzad
    Pocelo je,konacno!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna