Info
29.06.2015.
13:37
Svi koji ne odluče da putuju u Tunis, mogu sa agencijom sa kojom su uplatili aranžman i organizatorima putovanja da nađu način zamene za drugo odredište, izjavio je danas direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA Aleksandar Seničić.
  • xy

    29.06.2015 19:30
    Ne mogu opisati koliko me je baš briga ko će da zameni svoje aranžmane a ko neće... Odavde, sa petog sprata solitera sasvim mi je svejedno gde drugi letuju, pogotovo mi je svejedno za sva ona mesta na koja nikada neću dospeti. Saučestvujem u bolu samo onih turista koji su nekog svog dragog izgubili, ili i sami stradali u ovim bezumnostima. Za ove što pate jer će morati da menjaju karte i lete negde drugde - za...le me.
  • NSAboriginal

    29.06.2015 19:01
    "ad hok teroristički napad"
    Na stranu članak kao članak, ali moglo bi da se povede više računa o ovakvim "sklopovima reči", sem ako to nije, opet, neki Senićev biser.
    Da je bio teroristički napad po nekom unapred dogovorenom rasporedu ili svakog drugog četvrtka u podne onda je druga stvar. Ali pošto je "ad hok" ...
  • 29.06.2015 15:18
    Recimo Sirija.
  • :/

    29.06.2015 14:00
    ...
    Postoji jedan jednostavan kriterijum za izbor mesta za letovanje, koji posredno, obuhvata i ovakve rizike. On glasi: ne idem tamo gde ne mogu da pijem vodu iz cesme.
    Ne moze se sve gledati kroz cenu.
    Ne postoji jeftino a dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna