Info
10.08.2015.
11:49 > 12:24
Sa danom zakašnjenja, pod pritiskom javnosti, Hrvatska televizija je sinoć emitovala par sekundi dug video prilog o dodeljivanju medalja i nekoliko taktova srpske himne, nakon što je srpska vaterpolo reprezentacija trijumfovala nad hrvatskom.
  • 10.08.2015 14:21
    zoran
    Ne razumem zasto Reakcije u Srbiji zbog toga, sta koga briga u Srbiji da li ce hrt prenositi didelu medalja, tto je njihova stvar..
  • B

    10.08.2015 14:11
    A što se mi nerviramo oko ovoga? Ako je njih sramota što su izgubili u sportu (koji usput nema nikakve veze sa ratovima, ubijanjem, genocidom... Nego isključivo sa vaterpolo reprezentacijama Srbije i Hrvatske), ne vidim razlog da mi trošimo vreme na to. Lepo ja kažem da su ljudi najpametniji negde oko 4. godine života, posle toga sve gluplji i zatupljeniji.

    U svakom slučaju, što bi rekli "posuli su se pepelom" i objavili kompletan prilog, svaka čast komšije - mislim da vam je sad trebalo više snage da to objavite nego da ste posle utakmice sve lepo obavili.
  • djeki

    10.08.2015 12:17
    Jedino da repriziraju celu utakmicu i dodelu medalja neposredno posle 2. dnevnika. Tada bi prihvatili izvinjenje, ovako ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna