Info
18.09.2015.
14:49 > 14:49
Kuvajtska firma "Alghanim" pregovara o investiranju u banjski kompleks, ali se interesuje i za ostrvo koje se nalazi preko puta brane u Bečeju.
  • Peca

    19.09.2015 10:46
    Kupuju vodu, ne ostrvo
    Kuvajcanima trebaju izvori vode, koji ce za 10ak godina vise vredeti nego sva nafta koju poseduju. Danasnji celnici opstine bi trebali da se zamisle kome i sta prodavaju i kako da osiguraju opstinu da se vrati prodato zemljiste ako za nekoliko godina ne bude izgradjena obecana banja. U suprotnom, ako se zemljiste bez obaveze proda bilo kome, a taj ne izgradi nista, sa zemljistem su prodali i buducnost i nadu Beceja da jednog dana postane pravi banjski grad.
    Razmislite malo o tome, koliko ima prodatih placeva, zapocetih i nikad zavrsenih investicija, koji bolje da nikad nisu prodati tj zapoceti...
    Ni u kom slucaju nisam protiv ove investicije, samo kazem da se treba osigurati ako kod investitora nesto "zapne"!!!
  • ZoranNS

    18.09.2015 19:32
    Pordaće i vaše dupe, samo galamite
    Pordaće i vaše dupe, samo galamite na postovima a ćutite na ulici, ovde ste nevidljive gunđalice.
  • 18.09.2015 15:25
    Da li se tako rasprodaje i Srbija kao Vojvodina?
    Koji su to kriminalci na vlasti, koje paruštine trpaju u svoje džepove! Još malo pa Vojvodina neće postojati, rasprodaće celu njenu teritoriju. Toliki je strah od Vojvodine.
    Ulica sašta nauči čoveka...A onda čovek dobije vlast...
  • Vojvođanin

    18.09.2015 15:10
    Bečej na vodi
    Znači, od celog projekta će biti kao i za Beograd na vodi: Arapi platili siću (tamo su dali 22000EUR), a postali vlasnici 60% ili više.
    Da li se neko odgovoran zapitao zašto takvi dolaze samo kod nas i zašto u njihovoj zemlji nekom ko nije njihov državljanin nije moguće kupiti komad pustinje i na njemu nešto graditi?
    Ispada da je naša plodna zemlja za bacanje, a njihova pustinja vredi više od zlata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna