Info
23.10.2015.
12:42
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović najavila je danas da će svi osim najviših državnih funkcionera morati da sklone folije sa prozora automobila jer, kako ističe, time ugrožavaju bezbednost u saobraćaju.
  • Mki Stari Grad

    23.10.2015 17:43
    ...
    Ovo je samo jos jedan namet za punjenje budzeta kao i onaj cuveni reatest plina na 5 godina iako je hiljadama ljudi vazio na 10 i jos nije istekao... Ugradio sam folije na puntu iza vozaca i na zadnje gepek staklo, i to samo radi deteta a ne kakvog foliranja. E sada mi nije jasno da li cu i ja morati da uradim atest s'óbzirom da iza vozaca mozes 100% da zatamnis odnosno mozes da prefarmas stakla, mozes reklamne nalepnice da zalepis...sto je sve regulisano clanom 72 Pravilnika o podeli motornih i prikljucnih vozila i tehnickim uslovima za vozila u saobracaju na putevima koji je stupio na snagu 25.04.2012.
    Ne znam samo o kakvih 12000 dinara govori gdja Mihajlovic kada je na ovom sajtu sve lepo objasnjeno a gde ti samo za saglasnost proizvodjaca uzimaju 12000 plus jos 100 nekih taksi atesta poreza... Uostalom procitajte

    http://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/saveti/konacno-legalizacija-zatamnjenih-stakala.php
  • panonius

    23.10.2015 17:15
    opa !!!!!
    "Ona je navela da obaveza ispitivanja naknadno zatamnjenih stakala..."
    Da li to znači da postoje prethodno i naknadno zatamljena stakla ??!! Čemu onda frka kad problem nije u celosti rešen?
    Stičem utisak da ličimo na Južnoameričke države gde ni glavonje nisu bezbedne pa moraju da se skrivaju iza nekih tamnih stakala.
    Ajd da vidim koji će organ smeti da kazni vozača džipčine sa tamnim staklima ili neke drumske lađe (ako uopšte sme da ga zaustavi??!!) i kad dotični vozač odvali da je staklo fabrički zatamljeno??
    Jadnim organima onda ostaje da pecaju neku boraniju sa nekim tamnim folijama i da ih džaraju za "prvu pomoć" kojoj je istekao rok...
  • ajeje

    23.10.2015 16:54
    koja sprdnja od države i zakona!!!!!!!!! Ja sam bahat jer svaka budala ne vidi ko je za volanom... a to što me ne ubija sunce u glavu u julu, što mi ne smetaju farovi od nazad, to ih boli patka jel... ne mogu oni toliko kazni da napišu koliko ja volim gore navedene benefite tačka.
    P.S. za 10 godina koliko posedujem vozačku dozvolu a vozim od prvog dana imam ukupno 3 kazne od kojih su dve što sav vozio na otvorenom putu 90-100 i jednu za ne propuštanje pešaka, za sve tri je folija kriva, bahat sam, priznajem
  • Milos

    23.10.2015 15:44
    A da za pocetak pocnete sa kaznjavanjem bahatih vozaca???????????
  • hohoo

    23.10.2015 15:21
    sprdnjica
    Sprdnja od napredne tzv.drzave Srbije.....
  • 23.10.2015 14:23
    Bolje obuku za davanje zmigavca i sta znaci uslobno zeleno.
  • The Lalosh

    23.10.2015 13:21
    A što samo najviši državni funkcioneri?
    Šta, oni kao ne ugrožavaju bezbednost ako imaju zatamnjena stakla?

    Ako je ovo tačno:
    "Ukidanjem sto odsto tamnih stakala na prednjim vratima čuvamo bezbednost pešaka, svih koji su u automobilu, policije, ali i samih vozača."
    Zašto se izuzimaju "najviši državni funkcioneri"? Oni smeju da ugrožavaju bezbednost?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna