Info
24.11.2015.
17:34 > 17:45
Potpredsednik Demokratske stranke Borislav Stefanović izjavio je danas da neće doći na sednicu Glavnog odbora DS-a, na čijem dnevnom redu je predizborni program stranke, ali ne i njegov predlog novog programa DS, kao i da će se koraci, koje će preduzeti, videti narednih dana.
  • Y

    25.11.2015 00:47
    Bitnost ega sopstvenoga!
    Na žalost, DS je prokockala sve šanse, "od gotovog napravila veresiju", više nije relevantna politička snaga. A ti, trgovče (kuda ću?, šta ću?), učeniče Borisa Tadića, koji je svojoj stranci zabio nož u leđa, bitan si samo u sopstvenoj ego-projekciji. Ćuti. Pojedi g...o. Jer, kad "preletiš", niko ti neće dati ni minjon, ni šampitu. Samo ćeš biti žalosno obeležen. I ne smaraj više. Nikome nisi interesantan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna