Autor: Beta

Info
30.10.2017.
16:28 > 16:43
Ekonomisti su jedinstveni u stavu da Srbiji više nije potreban aranžman sa Medjunarodnim monetarnim fondom (MMF) koji podrazumeva korišćenje ili rezervaciju pozajmica, ali ne isključuju saradnju konsultativnog tipa.
  • Bunt

    31.10.2017 19:45
    Šarena Laža
    MMF je vlasti potreban kao izgovor za sve ono što neće ili ne može budala u vlasti da plati.

    Državi (ako još postoji i namerava da postoji) je MMF potreban jer bi on (MMF) povukao ručnu ako bi psihijatrijski bolesnik zastranio bilo odustajanjem od puštanja Kosova niz vodu, bilo preteranim-prebrzim upropaštavanjem ekonomije.

    Izjave ovih stručnjaka su zapravo suprotne i to zbog medijskog filtera i kampanje da se eventualno odsustvo aranžmana sa MMF prikaže kao rezultat uspešnog rada a da je prilično moguće da jednostavno budale zbog silnih izbora koji dolaze i mnogo para koje moraju potrošiti na kupovinu glasača neće moći da ispune zahteve za dalje aranžmane, naročito u periodu Beogradskih izbora, pa referenduma pa parlamentarnih izbora. Budite svesni da će u medijima a naročito agencijeske vesti ovog tipa biti isključivo biti interpretacije koje odgovaraju bandi.

    Reči profesora Bajeca više upućuju na oduzimanje alibija probisvetima u Nemanjinoj.
  • White Power

    31.10.2017 03:30
    Mozda nije potreban Srbiji, ali je preko potreban "liderima" koji je zaduzuju i za to dobijaju masnu proviziju.
  • Zivan

    30.10.2017 20:27
    Kada se pažljivije pročita, vidi se da Bajec baš i nije protiv novog aranžmana sa MMF, a Savić je protivnik privatizacije uopšte i zagovormnik je državne svojine...
  • Lui

    30.10.2017 18:35
    Podržavam
    Dodao bih samo da povratak na "mesto istine" može mnogo da pomogne u dijagnozi stanja, identifikaciji i definisanju problema u javnom sektoru. Međutim, za to je potrebno ukloniti postojece barijere - na prvom mestu čuvare kapija (koji ometaju slobodan protok informacija).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna