Info
15.05.2011.
09:00 > 09:56
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da je podela Kosova jedino realno rešenje.
  • 19.05.2011 15:50
    "sluge"
    Dušan
    Dokle više mržnja i podele!? MI i ONI! Koji smo to pa MI, a ko su ONI? Ko to misli da bi NAM bilo bolje u nekoj novoj UGARSKOJ!? Da opet budemo tuđe sluge na našoj zemlji?
    ------------------------------------------------

    Ako koga boli dali čemo biti kao samostalni nekome sluga, zašto ga sad ne boli jer smo sluge Srbije.

    Bilu su i Hrvatui i Slovenci separatisti pa se ih tuklo kad su išli svom putem. Posle 20 g. zna se zašto su izašli, tek sada kada ne mogu izkorištavati Srbije povečali su standar svojeg naroda za par puta, a Srbija i napred živi na teret Vojvodine, koju je napravila čak i nerazvijenu. Pa sad kad nam je tog dosta o ni nam separatisti, pa dobro i to 100% drži ali drži i 400% da nas oni koriste to je % koliko je Slovenski BDP veči od napšeg.

    Da se nebi razumjela naopako, ništa loše o normalnim Srbima iz Vojvodine jer i oni dele našu sudbinu.




  • Scotch Bonnet

    16.05.2011 13:45
    Narod je narod
    Ne smetaju meni razne baje, ortaci i ostali sto su doseljeni na nas Vojvodjanski prostor. Taj narod je na ovim prostorima zbog politicke manipulacije i oni su tu kao glavno glasacko telo raznih partija i donekle cuvari Beograda. Sa njima je lako jer su i sami zrtve svoje naivnosti, druga i treca generacija bi se izjasnjavali kao Vojvodjani da je granica tamo gde je oduvek bila, a 5-a ili 6-a generacija bi bili gori republikanci od nas ;¬) Ko god dosao, dobro dosao samo mi nemojte nabijati sajkacu i fes na glavu i terati da nosim opanke. Mi Vojvodjani nikog ne maltretiramo zbog svoje razlicitosti. Zar ne?
  • mile

    16.05.2011 08:35
    Za Saleta i Lalu , pitanje
    Šta je sa Dunavom kao granicom.
  • Dušan

    16.05.2011 08:23
    Dokle više mržnja i podele!? MI i ONI! Koji smo to pa MI, a ko su ONI? Ko to misli da bi NAM bilo bolje u nekoj novoj UGARSKOJ!? Da opet budemo tuđe sluge na našoj zemlji? Ovi komentari mržnje potiču verovatno od nove društvene "klase"-navijača, koji su u svim životnim i društvenim događanjima u prvim redovima da stvore haos i negativnu klimu, jer nemaju svoj lični plan u životu, pa se zbijaju u gomile kao rogovi u vreći, iz koje sevaju zapaljive varnice. To im je jedini smisao i svrha života. Ja živim u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji. Oduvek.
  • Сремац

    15.05.2011 21:29
    ИВИЦЕ ШЕФ ТИ СЕ ОКРЕЋЕ У ГРОБУ.
    Овај опет купи гласаче-превара за преваром,али сад знамо за јадац.
  • sale novosadjanin

    15.05.2011 20:16
    @lala
    totalno si u pravu ali i Scotch Bonnet ima pravo.
    taj nbg je izgradjen na nasoj teritoriji.
    medjutim pre bi se odrekao te betonjerke nego prihvatio one koji nas mrze.
    u krajnjem slucaju dao bih im i zemun sa sve okolinom.
  • Lala

    15.05.2011 19:24
    Scotch Bonnet, razumem tvoj sentiment po pitanju teritorije, ali koji će nam milion i kusur "bakija" "ortaka" i ostalog white trash-a u domaćoj varijanti? To parće zemlje nije vredno tereta koji bi sa sobom donela populacija koja je po mentalitetu apsolutno antivojvođanska. Novi Beograd ionako tone jer pripremni radovi nisu bili dovoljno dobri, čemu je doprinela i izgrađnja Đerdapa. Treba li nam da se za par decenija njih milion preseli u Bačku ili Banat? Ja mislim da ne, ionako ne znamo šta ćemo sa balvan revolucionarima koji su dojahali na traktorima.
  • Scotch Bonnet

    15.05.2011 18:43
    Podela
    I ja sam za podelu! Na Srbiju i na Vojvodinu sa sve Zemunom i Novim Beogradom. Ni cantimetar ravnice ne bih dao onima s one strane Dunava i Save! Nase je nase bez obzira ko je ko i ko gde zivi. Sav taj narod koji zivi u Novom Beogradu i Zemunu bi se odrekao Srbije i BG vazala za bolju buducnost i bolji zivot. Glad ne poznaje nacionalizam, fasizam, nacizam ....
  • sale novosadjanin

    15.05.2011 16:05
    a sta sada ?
    kada sam ja to pricai pre 5-6 godina,rekli su da nisam normalan.
    kada to kazem i za nasu VOJVODINU,DA TREBA DA BUDE SAMOSTALNA,NAZIVAJU ME SVAKAKVIM POGRDNIM IMENIMA.
    OD SECESIONISTE DO FASISTE.
    vreme ce pokazati da sam bio u pravu i da VOJVODINA takodje treba da bude nezavisna!!!
  • to Dačiću majstore

    15.05.2011 10:56
    Ja mislim da je i podela Vojvodine jedino rešenje. Srbiji da pripadne Novi Beograd (to nam stvarno ne treba), Vojvodini ostalo.
  • 15.05.2011 10:49
    a preambula? :)))
  • Memory

    15.05.2011 09:54
    Otkud sad pa to?
    He-he,
    a kada je LDP ovo govorio optužen je za veleizdajnika. Bićete vi srećni ako dobijete i mrvice od Kosova.
  • Zoran021

    15.05.2011 09:52
    ustav
    A šta kaže ustav na ovu izjavu?I šta raditi sa Srbima južno od Ibra?Zaboravio si da je ta politika i dovela do ratova devedesetih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna