Info
09.09.2011.
08:38
Poslanici Skupštine Srbije nastaviće rad razmatranjem amandmana koji su podneti na predloženi zakon o železnicama.
  • Zoltan

    09.09.2011 15:06
    Mislim da je regionalna ODGOVORNOST mnogo učinkovitija od centralne NEODGOVORNOSTI. To je sve.
  • 09.09.2011 13:31
    @Peta2
    Niko se ne smeje Vojvođanima, već separatistima koji bi sve vojvođansko da prigrabe za sebe
  • sosa

    09.09.2011 13:28
    Evo, baš sam prebacila na RTS2 da malko šmeknem skupštinu...Pa u sali nema ni 10 poslanika? Šta je bilo, kolektivno im se pripišalo,a?
  • pera2

    09.09.2011 12:31
    Kolo srece se okrece...
    @Pera - zelenice Vojvodine

    Istina, za sad se jos uvek mozete sprdati i smejati Vojvodjanima... Ali, ko se poslednji smeje najsladje se smeje...
  • pera

    09.09.2011 12:26
    Konceptualni rat
    Pratim malo komentare vezane za vracanje imovine Vojvodini i ima komentara koji su otvoreno antivojvodjanski. Ne znam da li ti ljudi zive medju nama, ali ako zive to je strasno. Strasno je znati da se svaki dan susreces sa ljudima koji su srecni ako nam se nesto zakine, koji su srecni ako se npr. ne prebace dogovorena sredstva iz Beograda. Pa ako vec tako bolesno razmisljate ne morate to otvoreno govoriti, ili je mozda i dobro sto ste tako iskreni, bar znamo s kim imamo posla. Guja u nedrima. Izgleda da se beogradski plan pocinje sprovoditi u delo. Plan je bio da se Vojvodini pre dve godinu prenesu nadleznosti i posao ali da joj se ne prenose sredstva. Sad se desava da su izvrsitelji poslova sa pravom ljuti na vojvodjansku administraciju koja ih ne moze platiti za izvrsene poslove posto dogovorene pare ne stizu. U svemu tome mi u medijima uopste ne mozemo saznati sta o svemu tome misle u pokrajini posto Vojvodjani skoro iskljucivo prate i citaju beogradske medije (van Novog Sada 100% su beogradski). Bojim se da Vojvodina nema sanse u medijskom ratu. Beograd je tu neprikosnoven i drzi sve poluge u stvaranju i distribuciji ideja i koncepata. Takodje ima i armiju novinara, intelektualaca, doktora nauka koji su spremni za neokortikalni rat. Obrise tog rata vec pocinjemo da vidimo sa Novostima, Kurirom i napadima na vojvodjanske simbole, institucije... Nadam se da su u Vojvodini svesni ove strateske prednosti Beograda u medijskoj sferi koja se nekako mora anulirati.
  • Komentator

    09.09.2011 11:55
    Provozajte se...
    Kada se provozate vozom od Beograda u dva vagona, u kojima nemate mesto staviti stopalo u hodniku, a kamoli da sednete i kada čujete od konduktera, da su Beo vozovi (oni plavi-Ruske kompozicije), pokupljeni sa svih strana pa i iz Vojvodine i renovirani da bi svakih nekoliko minuta vozili u lokalu, mislim da dalje nema potrebe komentarisati.
  • Liga bez radnih navika & briga

    09.09.2011 10:28
    Pa
    ne ucenjuju oni podrškom za amandmane zbog građana APV, već zbog svojih stranačkih guzica, da bi se još dublje uvalili na državne jasle a narod u Vojvodini opet neće ništa imati od toga osim naravno ligaške demagogije o novcima...
  • Пера

    09.09.2011 09:21
    железница војводине
    А ди су нама планине и мора војводине?
  • pera

    09.09.2011 08:51
    Poslednja sansa za Ligu
    Na ovom zakonu cemo videti ko je vjera a ko nevjera!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna