Info
24.04.2012.
14:45
Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je trojicu pripadnika Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni" na zatvorske kazne zbog izazivanja tuče u restoranu Sportskog društva "Partizan" u Humskoj ulici prošle godine.
  • Grobar

    25.04.2012 10:58
    Grobar sam al ovo majmunisanje po juznoj tribini i to sto ti majmuni rade pod shalom Partizana je vec previse. Nem tu neke pravde i gluposti. Ako se majmunisete, molim lepo u zatvor il neki drugi vid sankcionisanja i zdravo prijatno.Daleko je ovo od navijanja otislo..
  • 24.04.2012 14:59
    Jos jedan "odlican" potez sudstva.
    Pravda za te momke, pa sta deca znaju sta je ubistvo u pokusaju, onni su jadni samo mentalno retardirani.Zar mislite da nece ponovo izbosti nekoga? E sup*i.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna