Info
01.05.2012.
07:43
Srbiji će posle izbora biti ponuđeno da proširi saradnju sa severnoatlantskom alijansom, najavila je Elizabet Šervud Randal, specijalna savetnica Baraka Obame.
  • B

    01.05.2012 10:06
    Ne NATO - Želim dobro svojoj zemlji
    Čak i ako ostavimo po strani bombardovanje 1999., mislim da ne treba ući u NATO, jer oni samo žele još topovskog mesa za svoje ratove i još tržišta za svoje oružje, a u isto vreme pokušavaju da u Srbiji suzbiju uticaj Rusije koja nas, ma koliko bila loša, nikad nije bombardovala.
    Ako ljudi odavde žele da idu u Avganistan, Irak, sutra u Iran i Libiju, to mogu da urade samostalno, a ne kao predstavnici Srbije, jer ćemo u suprotnom biti još jedna meta na mapi globalnog džihada.
    Zbog svega toga, a i zbog rušenja novosadskih mostova, čime je NATO pokazao želju da odvoji Vojvodinu od Srbije, smatram da ne treba sarađivati sa njima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna