Info
24.08.2012.
08:44 > 13:56
Ekonomska situacija u Srbiji će biti sve teža do kraja godine, a prvi potezi nove vlade ne ukazuju da bi se to stanje uskoro moglo poboljšati, ocenili su ekonomisti.
  • MaloMorgen

    24.08.2012 12:48
    Stara narodna
    Stara narodna glasi: Sto jedan lud zamrsi, sto pametnih vise ne moze da razmrsi.

    A kod nas vise nema pametnih.
  • Novosađanka

    24.08.2012 10:54
    zar mi imamo vladu
    Kažu prvi potezi vlade ne ukazuju na pokušaje rešavanja krize. Prvi pokušaji vlade svode se na prostu otimačinu vlasti i što bolje pozicioniranje u što vrednije fotelje. Od izbora je dosta prošlo a mi smo još na početku bez ideje kako dalje ali sa jasnom težnjom da se sve podredi centralnoj vlasti. Neki članovi se ponašaju kao da se spremaju za nove izbore ili je to možda cilj osvajanje što boljih fotelja, a zemlja tone li tone kako se ponašaju sve će prodati pa možda i celu državu. Svi pričaju otrcanu priču o borbi protiv korupcije i kriminala ali samo pričaju jer po svoj prilici to je samo priča jer su svi pozicija i opozicija debelo uvalili ruke u kriminalne rabote pa zato i dalje čujemo frazu zloupotreba službenog položaja koji se redovno završava bez adekvatnih kazni,
  • Pera

    24.08.2012 10:27
    strashno
    Kao ruskoj guberniji, kao i svim drugim ruskim gubernijama, predstoje nam teški dani - glad, beda, bolesti, prerana smrt - je ono što se može očekivati do daljnjeg. Da bi se promenile okolnosti moramo se kao prvo osvestiti, osvrnuti se oko sebe i pronaći izlaz iz mračnog tunela u kome smo se našli, svakako našom krivicom, u skladu sa našim mogućnostima.
  • mumu

    24.08.2012 09:48
    novi/stari
    U nebeskoj zemlji svaka nova/stara vlast nasledjuje uzasnu situaciju,mozda bas zbog stare/nove vlasti.Banda profitasa i neradnika!Prvo upropaste zemlju i pokradu narod,a posle hoce da pomognu novi/stari prevaranti.Ljudska slepost nema granice.Narodi Vojvodine,ne slusajte Agostona i Pastora niti Pajtica,vec se ujedinite za svoje dobro,ne dozvolite da vas posvadjaju pa da vas i dalje isisavaju,jer to oni hoce i najbolje umeju.Vojvodina je pred vratima EU,a ovi hoce na silu da naprave od nas rusku guberniju,posle ce biti jako tesko izvuci se iz ruku diktatora i domacih izdajnika.EU i USA bice na nasoj strani,ne sme se dugo cekati.Ne mogu oni nama zabraniti pravo na lepsu buducnost,dobrovoljno smo pristali na brak,isto tako imamo pravo istupiti iz njega.Ne radi se o nikakvoj secesiji i separatizmu,vec ljudskim pravima,cisto informativno.Inace necemo nikada bolje ziveti pored ovih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna