Info
28.08.2012.
12:53
Radio-televizija Srbije odbacila je ocene ministra prosvete Žarka Obradovića o nedostatku obrazovnog i naučnog programa na Javnom servisu i saopštila da je jedina domaća TV stanica koja sistematski ispunjava svoju obrazovnu i kulturološku misiju.
  • Gradjanin

    28.08.2012 13:47
    Bolji zivot, Srecni ljudi, Selo gori a baba se ceslja, i gomila seljaskih emisija sa kafanskim manirima voditelja su zenit obrazovanog programa RTS-a.
  • aero

    28.08.2012 13:38
    zikina sarenica i evrovizija
    verovatno po to kultruno obrazovani program spadaju i zikina sarinica i evrovizija, poste otu tu se prikazuju slike iz srbije, igraju se narodna kola, odnosno u kratkom predstavljanju zmlje ucesnice mozevo videti razglednice iz Uzbekistana, Azerbejdzan i Krakozije...
  • Y

    28.08.2012 13:18
    Takmičenje lažova.
    Na takmičenju u Udruženju lažova u jednom mestu nadomak Novog Sada pobedio je lik koji je izjavio: "Gospodo, ja se uopšte ne nalazim ovde." Možda je dotični bio inspiracija RTS-u, gde se toliko nonšalantno demantuje toliko očigledna činjenica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna