Info
21.09.2012.
05:40
Kako su najavili prilikom štrajka upozorenja, glumci Ateljea 212 koji traže smenu upravnika Kokana Mladenovića, i brojni umetnici koji ih podržavaju, od danas svoj protest izražavaju i ljubičastom maramom.
  • Alan Ford

    22.09.2012 22:19
    Od izvora dva putića
    Ne znam kakav je Mladenović upravnik, sigurno nije obična cvećka čim je došao na to mesto i maknuo Cvetkovića, dakle mora da je imao podršku vladajućih demokrata, i to obilnu (ali očigledno ne one struje koja je dominantna u Atelju 212) ali mi je ovo s ljubičastim trakama stvarno diskasting.Za boga miloga, čovek nikoga nije ubio. I uopšte mi nije jasno zašto sam ne ode kad ga već radnici i neradnici Atelja neće. Meni je fenomenalno kako se javnost stavlja na stranu popularnih glumaca i kako oni igraju na tu kartu, ali i kako mediji spinuju celu priču u korist glumaca, što je takođe pogrešno jer ako je stvarno tačno da su Anica Dobra i Anita Mančić u deceniju karijere u Ateljeu imale dve premijere, što se moglo čuti na B92(ako je to uopšte merilo tačnosti), onda je to neviđeno licemerje. To mi je u rangu patrotizma koji je bio maska za pljačku. A što se tiče Pozorišta mladih, od oteranog Kneževića bio bi gori samo povučeni Marinković. Ali ne treba prenebregnuti ni činjenicu da je tamo brdo nerdnika, da se i tamo dobijaju plate a da na scenu ne stane više od par puta u toku sezone, da se odbijaju uloge, da ima "zaštićenih medveda" koji čak ne odigraju ni premijeru u sezoni.
  • 21.09.2012 07:54
    već viđeno
    Bravo za protest! Ovo smo na žalost mi već imali u N.Sadu (Pozorište Mladih) ako se sećate. Samovolja direktora,loš repertoar, vređanje glumaca,dovođenje mladih glumaca na mesto zaposlenih (pa čak i spominjanje br.učesnika u protestu i njihovih plata).Sećate se ili ste i to zaboravili? Glumci ne pristaju na partijsku podelu plena! Ko će koju fotelju dobiti i biti mali car.Ko će kome PRIPASTI.No kada na to mesto dođe ovakav bolesnik-to je strašno! Sve bi ih otpustio samo da on ostane direktor (to je sledeće što sledi) BRAVO GLUMCI!Podržimo ovu akciju i čuvajmo pravu umetnost.
  • То

    21.09.2012 06:40
    Доле Кокан-Сандокан.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna