Info
19.11.2012.
17:20
Agencije Ujedinjenih nacija predstavile su danas u Sarajevu kampanju "Muškarci udruženi protiv nasilja nad ženama", koja je deo globalne UNiTE kampanje generalnog sekretara UN Ban Ki Muna. Tim povodom je osnovana "Liga pravih muškaraca".
  • sale ns

    19.11.2012 18:36
    Sumnjiv sadržaj
    Doslovce u tekstu piše ..."pravi muškarac nije nasilan i on se bori za ukidanje svakog nasilja nad ženama i devojčicama"... Ovako kako je napisano može se protumačiti da je saglasan sa nasiljem nad muškarcima i dečacima ?!
    "Ne koristi šake, niti uvrede. Razume da je nasilje nad ženama rasprostranjen i veliki problem koji se mora rešiti. Pravi muškarac se ne ne boji da izrazi svoj stav. On se uvek i na svakom mestu, zalaže za uvažavanje žena i devojčica, za ravnopravnost polova i nenasilnu komunikaciju", navodi se u Deklaraciji.
    Potpuno se slažem sa zalaganjima iz deklaracije koja je, po meni, ipak malo usmerena na "one" ponosne ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna