Info
03.04.2013.
11:32 > 15:09
Pomoćnik ministra informisanja Srbije Dragan Kolarević izjavio je danas da Nacrt zakona o elektronskim medijima ne predviđa TV pretplatu, već da se javni servisi finansiraju iz budžeta.
  • Ćevara

    03.04.2013 16:21
    E dosta mi je...
    i tog RTS i tog Tijanića ... na šta se svodi naš Javni servis? Da u 19.30 gledam u vestima ono što sam na B92 gledao u 19 h ??? Da gledam "Bolji život A.Tijanića" E hvala, dosta je ! Ni najbliža familija i rodbina ih ne gledaju... par povlašćenih novinara tj. Tijanićevskih i partijskih ulizica putuje po svetu, o našem trošku, i snima prepelićija jaja. One emisije Mire Adanje Polak ni njen muž ne gleda ... Dosta je bilo, stvarno !!!
  • 03.04.2013 14:47
    OK...
    ...pa će i oni fino moći da konkurišu za sredstva kod pokrajine i republike. Moći će da imaju više od 10% reklama, da imaju tzv. komercijalne sadržaje - a u stvari bruku i sramotu poput Velikog Brata, da prodaju do mile volje pričaonice, da guraju najgori kič i šund u tzv. dečijim i obrazovnim terminima pod firmom projekata koje će da finansiraju najrazličitiji donatori... Sve u svemu super i konačno. Vreme je i bilo, a ne da samo novosadski i beogradski "krug dvojke" deli sve pare iz svih mogućih i nemogućih izvora, a sve pod firmom nezavisnosti, projekata, seminara i sličnih lagarija. Konačno jedna pravedna odluka ove, inače totalno besmislene vlasti. Biće sada zanimljivo slušati i gledati ove iste "nezavisne" koji su umislili da su RTS i RTV povlašćeni, kada im sa punim pravom, uzmu zamašan deo kolača... . Bravo za medije. Umesto da se ujedine i načine bolje za sebe i branšu u celini... oni gutaju udicu, naviknuti da uvek budu na nečijoj strani, proglašavajući je jedinom pravom. Tužno!!!
  • bozans

    03.04.2013 14:26
    Plaćao bih pretplatu...
    Plaćao bih pretplatu samo za RT Vojvodine, a za RTS me baš briga
  • 03.04.2013 13:30
    nena
    zašto da plaćam ono što ne gledam.
    Neka se finansiraju od reklama, i onako čujem da svaki čas prekidaju program zbog reklama, tako da čovek zaboravi šta je gledao kada prestanu reklame
  • karlo

    03.04.2013 13:04
    bez komentara..
    samo slusam, ove sto se reklamiraju, da je nase pravo da znamo sve. ajde molim Vas, uz casne izuzetke i u RTS i RTV malo se radi. mnogi dolaze samo po platu. kolima se vozate i na poslu i posle posla. pa dnevnice. ako je neko gurao politiku uVojvodini gurala je RTV. I DS i LSV, samo oni su bili u prvom vagonu. I kad je posao u pitanju, kakvi kvalitet. ne, politicka pripadnost je otvarala vrata..i sta sada..odzvonilo. nema se para. kukate. na trziste gospodo, da zaradite platu. da radite petnaest sati i uradite mnogo toga. a sto se privatnih medija tice, tu je druga rpica. ljudi rade, a plate kad prime..kroz oluk. novopecene gazde u medijima, tek je tu problem. ali o tom problemu necu. ne dodiruje me. ja sam iz drugog sveta. ja sam glumac!
  • 03.04.2013 12:44
    Ја се, изгледа, још нисам пробудио из зимског сна. Од када је РТС независна? Изгледа сам преспавао битне промене у друштву, иако нисам пуно спавао.
    И шта кажу, треба помоћи нашим едукаторима? Па, како су нас научили, тако им се враћа! Ја ћу да им помогнем, чак и мало више него што су они мени помогли, али ИСТОМ МЕРОМ!
  • komentator

    03.04.2013 12:29
    ovakvi naslovi
    me zbune na momenat, pomislim da sam zalutala na njuz net
  • Novosađanka

    03.04.2013 12:10
    Moš misliti, kao da je do sada bila nezavisna.
  • ajso

    03.04.2013 11:48
    RTS je i pre i sada i uvek bila televizija vlasti. Manite se te price o nezavisnosti.
  • Lalla

    03.04.2013 11:41
    narodna....
    nelaje kera sela radi
    vec sebe rad!!!!!!!!!!!!!!!!,,,,,,,,,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna