Info
17.07.2013.
18:50
Odbegli bivši saradnik američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Edvard Snouden mogao bi da napusti tranzitnu zonu moskovskog aerodroma "Šeremetjevo" u narednih nedelju dana, izjavio je u sredu ruski advokat Anatolij Kučerena, dodavši da će on zasad ostati u Rusiji.
  • Bankar

    17.07.2013 20:07
    Hladni rat
    SAD vode hladni rat gde god ne smeju Vojno. Odbijanje posete Obame jos je jedan dokaz da se njihova suradnja svodi samo na poslusnost. >Necu te toci ako ces mi ljubiti stopala< to je parola i sistem politickog delovanja prema svakome gde postoji i najmanji segment interesa.
  • 17.07.2013 19:27
    Da je obrnut slučaj, amerikanci ne bi brenzali 2% šta neko drugi pa makar i rusi hoće. Amerikanci su polusvet na kvadrat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna