Info
15.09.2013.
07:16
U Srbiji se danas obeležava Međunarodni dan demokratije, koji je Generalna skupšina UN proglasila 2007. godine, kao Dan borbe za ostvarenje demokratskih ideala.
  • Dejan

    15.09.2013 22:50
    @ ZoranNS
    Prestani da lupetaš i da iznosiš mišljenje o nečemu o čemu nemaš blage veze. Prvo se raspitaj šta koji termin označava.
  • ZoranNS

    15.09.2013 11:32
    U modernoj državi nema mesta za
    U modernoj državi nema mesta za DEMOKRATIJU. U modernoj, tehnički razvijenoj državi, DEMOKRATSKOJ se ništa ne prepušta slučaju, bićemo kao u zološkom vrtu, ispranim mozgovima, evidentirani, kontrolisani i kada smo budni i kada spavamo, šta radimo, govorimo, mislimo (čitač misli), šta i koliko gledamo na TV, s kim se družimo, gde i dokle smemo da idemo, koliko i zašto trošimo, svi prihodi evidentirani, otisci prstiju, očiju, nogu u bazi podataka, bićemo moderno kontrolisani robovi. Sve će biti podređeno interesima jedne ili više centara moći u svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna