Info
03.03.2014.
11:16
Državni sekretar Ministarstva sporta Nenad Borovčanin zatražio je da se širom Srbije omogući besplatno, odnosno bavljenje sportom bez naplate članarina.
  • 03.03.2014 14:21
    Naravno,tako treba,podrzavam
  • Телеп

    03.03.2014 13:49
    Ништа није бесплатно
    Никако се не могу сложити са овим предлогом, јер ништа није бесплатно, само зависи ко ће да плаћа и колико. Кошта сала, њено одржавање, свлачионице, рад тренера, спортски прегледи итд. Ако неће да плати родитељ онда ће држава или општина, а то онда значи да се уведе додатни порез тзв, "спортски порез" па ће и онај који нема децу и не жели да му се деца баве спортом морати да плаћа. Са друге стране чим је нешто под влашћу државних органа то је одмах под контролом политичара, а то онда отвара простор за разне махинације и злоупотребе. Ајде ми реци да ће неко дете које нема дебелу везу да се упише у неки такав спортски клуб?

    Директно плаћање је куд и камо поштеније и (на крају крајева јефтиније
  • Dana

    03.03.2014 12:37
    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna