Info
07.03.2014.
12:14
Ministarstvo zdravlja Srbije ima 230 automobila na 312 zaposlenih, objavila je Pištaljka.
  • Brus Vilis

    07.03.2014 21:53
    Po malo mi je već dok***ilo sve ovo. Nije ni posao a ni obaveza naroda da razotkriva i prijavljuje zloupotrebe u državnim firmama. Zaposleni u javnim institucijama bi trebalo da budu moralne i odgovorne osobe koje rade za dobrobit celog društva. Ako ja treba da kontrolišem gospodju ministarku onda hoću deo njene plate.

    Na Jutjubu ima putopis iz Australije, i sad pita voditelj nekog tamošnjeg ministra: "Šta se desi, na primer, ako ja kao bogati biznismen utajim porez?". A ovaj odgovara: "A zašto bi to radio, čoveče?" Tamo jednostavno to nikom ne pada na pamet jer su svesni da se time oštećuje država i da bi posledice trpeli svi koji tamo žive. U Srbiji je potpuno suprotno. Svi političari su ušli u Skupštinu iz podstanarskih stanova, a sada ne znaju ni koja im je adresa upisana u ličnu kartu.
  • Steva-NS

    07.03.2014 17:35
    Zašto tolika zavist?Mnogo smo uznapredovali,ekonomski "ojačali"!Ljudi su,samo,sa magarca seli za volan!
  • 07.03.2014 16:41
    @Ns Time
    Neću da branim PPV-a, ali da bi neko bio optužen za primanje mita neko mora da ga prijavi. Neće doći ni Vučić, ni onaj od gore, da nam prave uslove za život. Ako mislite da živimo u uređenom društvu moramo sami da ga stvorimo. E sad, da li imamo podršku PPV-a ili ne, to ne znamo. Ako neko prijavi traženje mita, možda da proba da se obrati njemu. Da vidimo reakciju. Znam da bi bilo pametno ubaciti lažne pacijente i time poštedeti građane maltretiranja, ali opet mi smo ti koji moraju da traže. Problem ovakvog ponašanja u zdravstvu su parfemi, pečenja, evrići koje nude pacijenti koji se ponašaju kao ovce. U fazonu su "pa moraš ili će biti neljubazni".
  • ns time

    07.03.2014 15:11
    I onda kad im PPV odlučnim tonom servira da se bori protiv korupcije oni nasednu, jadnici.Pa i treba da pobedi i da nam se svima smeje u lice kakvo pileće pamćenje imamo . . .
  • hm

    07.03.2014 15:07
    Po,na kojem si ti bio odeljenju?! Ja kad sam volontirala tamo uopste nije bilo tako kako ti opisujes
  • Komentator

    07.03.2014 15:07
    Redakcijo, pero vam se pozlatilo.
  • goran NS

    07.03.2014 15:03
    solidarni porez podhitno povecati
  • KOmša

    07.03.2014 14:59
    sistem
    Komunističko-socijalistički-robovlasnički sistem koji kod nas još postoji omogućava da narod plaća državi - uglavnom nejasno šta, pod nazivom "porezi", takse, dažbine,..., a država/društvo to koristi tako što se ugursuzi dočepaju "položaja" i parazitski koriste mogućnosti koje im je politički uticaj "dodelio". Umesto da služe narodu, oni "vladaju"... tj. alavo koriste sve što mogu... nisu to zaradili, al' im jeste omogućeno.
    Zašto nekoga nije sramota da koristi nešto šta nije zaradio i zaslužio? Čist parazitizam.
  • za sve ali za sve

    07.03.2014 14:52
    su krivi Crnogorci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ajd objavite?!
  • 07.03.2014 14:14
    Živimo u jezivoj državi!
    Ja imam skoro 60 godina ,ali takvu bahatost, bezobrazluk, primitivizam odsustvo svake empatije i profesionalizma, barem kada je o zdravstvu reč, nisam doživeo nikada, do sada. A sve je gore i gore, i ono što je najgore, toj agoniji se ne nazire kraj.
  • po

    07.03.2014 13:22
    A u KCV istrošeni operacioni instrumenti,nemaju najobičniji probiotik,hara bakterija klostridija,radi nestručno osoblje,zaposleni su za stalno studenti privatnih fakulteta mada još nisu završili iste...Sticajem nesrećne okolnosti sam prinudjen da ih svakodnevno gledam kako se bahate i rasipaju,šta voze i kakve telefone koriste...Pacijenti(naročito ženskog pola)su toliko zapostavljeni i prema njima se ponašaju kao prema stoci...Sutradan posle operacije samo sa najlonskim navlakama na nogama idu iz intezivne na odeljenja,bose,gole...prinudjene su da se same previjaju,idu u prljava kupatila i WC-e,posteljina se ne menja,noću se zanemaruju i ućutkuju,zastrašuju ih i šikaniraju...
    Možete misliti čega sm se nagledao,kad sam obećao sebi da me nikada neće tamo videti na lečenju,otićiću kao indijanac u šumu i tamo ću u tišini i sa punim dostojanstvom sam sačekati svoj kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna