Info
01.06.2014.
11:30
Pripadnici nacionalističke Crveno crne alijanse Albanije protestuju danas u Tirani zbog prisustva delegacije SPC na osvećenju hrama Vaskrsenje Hristovo.
  • 01.06.2014 21:59
    @Orwell Vegan
    Sjaši više čoveče sa tvojim ispiranjem mozga.
    Idi pasi travu ako hoćeš, meni ne smeta, ali ostavi mene na miru da jedem šta ja hoću.
    Nemoj mi ispirati mozak pričom da si ti jedini u pravu, i to odmah do Boga. Idi formiraj neku sektu samo ne tupi više.
    Ko te napravi tako pametnog, da mi je znati?
  • Pera

    01.06.2014 18:52
    Sramotno
    Sve sama deca na slici.
  • Orwell Vegan

    01.06.2014 18:16
    @O'Brien Carnivore
    Vec na prvoj strani Biblije, pri kraju, pise sta je Bog odredio ljudima za jelo, a to nisu zivotinje. To je ISTINA. Svi koji se smatraju hriscanima moraju ukljuciti mozak, Bog im to nije dao da ne koriste. Treba da vam je drago i da se radujete i istrazite ono sto sam vam otkrio, nadjite istorijske cinjenice o stvaranju i krojenju sadrzaja Biblije, a ne da ispadate naivcine koje druge vredjaju i napadaju kao u vreme inkvizicije.
  • Orwell Vegan

    01.06.2014 14:20
    @Sremac
    Na stranu to sto ne znas nista od istorije crkve i Biblije, ali to sto vredjas je sramno. Mozda ti ispadas tupan, pored toga sto si nepristojan, a ne vidis to. Razmisli malo. Ovo su ozbiljne informacije, treba da ti je drago sto si dosao do njih, jer ti to popovi nece nikad reci.
  • 01.06.2014 13:53
    To nisu Albanci, već šiptari. Ako ne znate koja je razlika - pitajte Albance!
  • O'Brien carnivore

    01.06.2014 13:20
    @Orwell Vegan
    Ne lupetaj, molim te!
    To što ne podnosiš crkvu i što ne jedeš meso je tvoje pravo.
    Iznošenje neistina NIJE tvoje pravo! Razumeš?
    Pročitaj, na primer, knjigu o Jovu, koja je iz starog zaveta, mnogo starijeg od Hrista, pa se ponovo javi da odgovoriš da li su se ubijale životinje za ishranu! Jasno?
    Meni ne smeta tvoj način ishrane i (ne)verovanje u Bibliju i Boga, tako i treba da bude, svi smo različiti. Zašto tebi smeta moj način? Odgovori, molim te!
  • Сремац

    01.06.2014 12:50
    Orvell Vegan - piše gluposti.
    Свака ти част на глупој теорији Орвел.Што би наш народ рекао:"Чувај се да те Руси не украду"
  • опичени сремац

    01.06.2014 12:34
    оксиморон
    "СПЦ негира историју Албаније".

    Да ли било ко зна макар нешто о историји Албаније пре 1913. године?

    Па то је држава која има ТЕК 100 година! Створена је од стране великих сила да Србија не би изашла на море! Каква је онда то историја што се негира? Који подаци, тачно? Заиста не разумем. Њих је бар једноставно проверити.
  • Orwell Vegan

    01.06.2014 11:55
    Crkva izgradjena na lazima
    Hriscani treba da se dobro informisu o tome kako je Biblija sastavljena i napisana i kako je to najvise falsifikovan dokumenat od strane crkve u istoriji covecanstva. Na osnovu promenjenih ucenja promovise se crkva koja samo perfidno koristi licencu Hrista, a sa njegovim ucenjem nema nikakve veze. Recimo, ubijanje i jedenje zivotinja je protivno originalnom ucenju, informacije o reinkarnaciji su sva izbacena, a crkva je nametnula sebe kao iskljucivog posrednika izmedju Boga i ljudi. Naravno, svemu dodje kraj, a taj kraj je blizu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna