Info
23.07.2014.
13:27
Srbija će u najboljem slučaju tek za desetak godina moći da javni dug vrati na 45 odsto BDP, što je maksimum koji je propisan zakonom, kaže Vladimir Vučković.
  • vuco

    23.07.2014 17:51
    veliki
    optimista dize se sporo,urusava brzo
  • vreme je

    23.07.2014 17:14
    KRAJNJE
    Žuti su dokazani lopovi, to je jasno svima, osim Murte koji menja Kurtu. Kakvi god su bili, nisu prešli taj maksimum javnog duga.
    Ovim "naprednim oslobodiocima" je trebalo SAMO dve godine da ga povećaju za 50%!!! Šta će uraditi u sledeće dve? To me jako brine!

    Koliko još vremena možemo da trpimo ovaj teror i rasprodaju???

    Baš kao vrednost € i platu guvernerke! Baš kao novi Zakon o radu i ministra bez radnog staža! Baš kao novi zakon o PIO, koji udara penale građanima dok su svi poslanici, ministri... zaštićeni svojom poslednjom platom bez obzira na staž! Baš kao novo smanjenje plata i porast cena i troškova života! Baš kao nove kazne za kašnjenje u plaćanju poreza građana, dok istovremeno "nisu u stanju" da donesu zakon koji bi na bilo koji način kaznio tajkune! Baš kao blokada medija (često idem u Beograd, i tamo su sindikati i radnici DANIMA na ulici), da se narod ne doseti! Baš kao odnos njihove i naše plate, po istoj ceni troškova života! Baš kao opraštanje poreskog duga tajkunima u iznosu CELOKUPNOG poreza SVIH građana za 4 godine! Baš kao što NIKO od tajkuna nije osuđen dok građani biraju robiju za 1.000 din. dnevno, jer ne mogu da plate 20.000 din.! Baš kao što diplomirani predsednik kaže, ispred kazana, da je država reagovala konkretno za vreme poplava dok su građani zakazali! Baš kao poskupljenje struje i gasa dok se plate smanjuju! Baš kao što najpošteniji građani postaju glavni kriminalci samo zato što su navikli da plaćaju obaveze po cenu gladi! Baš kao gomila privatnih uterivača komunalnih dugova koji imaju pravo da nam plene SVE, od nameštaja pa do celog stana! Baš kao što osiguranje poskupljuje jer nisu uračunali mogućnost poplava! Baš kao...
    Dodajte sami, toliko toga ima, a umorio sam se kucajući!

    Zar nije krajnje vreme za revoluciju???
    GLUPI NARODE, VREME JE! Za opstanak ili nestanak!

    Za one koji ne misle tako:
    TIŠINA TAMO! VEĆU GLUPOST U ŽIVOTU NISAM ČUO!

    Sindikati su na ulicama, šta mi još čekamo???
  • ime

    23.07.2014 15:45
    Budjavstina
    Pa imacete revoluciju svakako uskoro,i to onu 'malo' ozbiljniju,a dug babi vasoj ostavite,halapljivci jedni politikantski!!!
  • dj

    23.07.2014 13:49
    Lažu bar za 10%, dug je već sad minumum 75% BDP-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna