Info
21.08.2014.
18:46
Megatrend univerzitet objaviće u ponedeljak imena članova nezavisne komisije koja će preispitati navode, objavljene na sajtu Peščanika, da je doktorska disertacija ministra policije Nebojše Stefanovića plagijat.  
  • Krele

    22.08.2014 11:24
    Drug Slina
    Nemojte tako ljudi, pa covek se dokazao! Evo, kako je uspesno zataskao "kantrimena" sa svojim pajtasima. Bolje da mu je doktorat bio iz manipulisanja masama i medijima, tu bi imao dobrog iskustva. Mada, i nije bio bas tako tezak posao, jer lako je sa naivnim budalama. Progutale su one i vece prevare.

  • Bill

    22.08.2014 09:06
    Ne talasaj!
    Alek je već dao svoje mišljenje po ovom pitanju. Sada guza gaće žvaće silnim profesorima. Šta pomisliti o njima sada? Šta do to da su i sami radili isto: puštali kojekakve da doktoriraju, pa baš i ne bi da čačkaju mečku!
  • stanka

    22.08.2014 08:23
    ostavite čoveka da radi svoj posao a on to dobro radi nisam stranački nastrojena ali ispitajte one sa doktoratom "ispravnim"šta su dosad uradili tu čačkajte i neometajte rad ovog vrsnog znalca svog rada,iskren rafan vredan,nije korumpiran
  • 22.08.2014 07:28
    Živi piš od države i fakulteta. Ko normalan sme da Aleku kaže da mu je glavni pulen nepismen?
  • Novosađanin

    22.08.2014 06:25
    Plagijat!
    Nije bitno gde je clan komisije zaposlen vec u kojoj je stranci...pojedinim profesorima sa Beogradskog univerziteta je zabranjeno da učestvuju u komisiji....strasno! No, meni nesto nije bitno da li je plagijat ili ne, sa fakulteta izlaze skolovani, ne izlaze pametni i inteligentni! Meni posle ove izjave za ubisvo onog decaka na mostu deluje prilicno ...hmm kako mi rekao.. ne razmislja covek, bitno je po njemu smiriti javnost nego izvrsiti pravdu... pomogao je ubici da pobegne....
  • Nizina

    22.08.2014 06:19
    Ajmo elito!
    Na muci se poznaju junaci!
  • doktor

    22.08.2014 02:07
    doktor
    Mene u stvari I ne treba ovo sve da se tice ali djavo ne da mira. Ja sam doktorirao davne, davne godine u onom "prokletom socijalistickom/komunistickom vremenu" kako ova generacija nasih novokomponovanih naucnika voli da kaze! E pa sada, prvo sam zavrsio fakultet sa najvisim ocenama, isao na predavanja, polagao pa I padao na ispitima. Onda sam tek mogao da upisem magistraske studije- uslov je bila visoka prosecna ocena( a ne budjelar I zemljacke veze) na osnovnim studijama + 2 godine pohadjanja magistraskih studija sto je onda podrazumevalo I pisanje raznih radova I da ti mentor da prolaznu ocenu! E onda posle toga ako si polozio /odbranio magistraski sa visokom ocenom mogao si - ali ne mora - da upises doktorske studije koje su u ono "prokleto vreme ahhh" trajale najmanje tri godine. Predavanja, objavljivanje radova itd.. onaj ko je kroz sve to prosao razume o cemu pisem!A o cemu vi pisete? Kod nas je od kasnih 80" doslo do masovne proizvodnje raznoraznih magistara I doktora! Mozda ovaj I zasluzuje taj doktorat ali cisto sumnjam! Gde su mu objavljeni radovi? Koliko? Koliko radova iz njegove komisije je svet priznao? Pa da se ne varamo, ne moze svako da izmisli rupu na saksiji ali moze da doprinese koliko toliko nekom pomaku u nauci! A ovde ja od svega toga nista ne vidim. I da ne bude da sam matori cinik, bas bi voleo da vidim kako ce se sve ovo zavrsiti. Mislim momak je mlad da bi bio tako priznat!! Ili ce se na njemu slomiti kola? Bas bi voleo da objavite koliko je on doprineo razvoju u nauci? Nemam nista protiv njega ali I on je proizvod ovog naseg drustva bez ikakvih vrednosnih merila. Odoh ja na pecanje a vi pisite...
  • Moj podatak

    22.08.2014 01:06
    Maramica i nos
    Da vidim i te clanove komisije koji su dobili kintu da izjave da doktorat nije plagijat, pa da ih pljunem.
  • Covlans

    21.08.2014 23:00
    ccc...
    A kad će se komisija za ovo oformiti...?
    http://www.srbijadanas.net/ko-ce-ministra-policije-da-pozove-na-informativni-razgovor/
  • nadimak koji govori

    21.08.2014 22:19
    ovaj ne bi ni maturirao da je pravde
  • Pele

    21.08.2014 21:10
    Moral
    Da su političari "bića bez morala" ovi naši dokazuju iz dana u dan!
    Kada bi tokom svog bitisanja na ovoj planeti doživeo da me zovu "slina" zakopao bi se 2m ispod zemlje od sramote...
    Pre neki dan gledam NacGeo kanal... neki japanski naučnik dr.Nišimori otkriva seizmičke promene i matematički proračunava dal će se pojaviti cunami, elem, zamislite kad se taj bude rukovao sa našim dr.Slinom ili dr. Zvezdanom... ha,ha,ha,ha. Strašno!
  • 21.08.2014 19:42
    Ciji nije plagijat?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna