Info
29.08.2014.
07:04 > 09:42
Bivši funkcioner BIA Marko Marinković uveo je nova pravila u Poresku upravu.
  • Dnevnik

    02.10.2014 21:14
    Obrazloženje
    Kakva! Crna unutrašnja kontrola u Poreskoj upravi. Kad su u samoj službi povezani rodbinskim,prijateljskim,političkim,plaćenim, itd. vezama. Novi stručni kadar nije potreban. Stari kadar je kao ambrozija. Koliko sečeš koren on ponovo raste i širi se. Rukovodioci se premeštaju u druge filijale na istu funkciju ili unapredjuju i tako im se skriva trag i zataškavaju afere. Ako, želite da dobijete delimično korektnu uslugu u poreskoj upravi. Pripremite: 300gr. čokolade, 200gr. kafe ili neko kvalitetno alkofolno piće. Otprilike kao da ste krenuli u ambulantu. Ipak se ovde radi kao u svim Državni institucijama. Primljeni u stalni radni odnos i odmah postaju nedodirljivi. Sve pohvale za dosadašnji doprinos u radu g-dine Marinković-u.
  • 29.08.2014 11:43
    Daj Boze !!!!
    Da prijavim da je mala nuzda na samom granicnom prelazu Horgos 120 (!!!!!!!!!!!!!!!!) dinara i da se ne izdaje NIKAKAV racun.

    Pa vi vidite. Cekanje po par sati a sila Boga ne moli......

    Gosn direktore proverite moj navod!
  • Jelena

    29.08.2014 10:45
    U unutrašnja kontrola??
    Poreskih službenika?? Koliko njih radi a koliko "ladi"?? Koliko stoje predmeti po fijokama, čiji se obrađuju odmah, čiji se "zagube" i sl. To bi bila vest, ovo nije ništa novo, dosadno je o tome čitati...I sve se bojim da je zabranio ulaz zbog korupcije, koje gluposti...
  • Lignjoslav Pipak

    29.08.2014 09:45
    Korupcija
    Iako mislim da sve kockarnice treba zatvoriti, sa obzirom kako rade, mislim da je ovo opasno šta ovaj BIA lopov radi. Selektivno zatvaranje kockarnica stvara monopol, koji naravno kontroliše vlast. Dakle umesto da se popravi nešto i stvarno se stane na put korupciji i pranju para, ovde se otvara samo prostor za još veću pljačku odabranog SNS kadra. FUJ!
  • Lala

    29.08.2014 09:38
    za pocetak..
    neka proveri osoblje poreske uprave u Novom Sadu..neka proceslja inspektorku Majdu i njene navike primanja mita i ucenjivanja malih preduzetnika
  • Emi

    29.08.2014 09:14
    A šta će biti sa bivšim gosp koji nije radio kako treba.Da li će biti preispitan njegov rad službeno kao i njegova imovina jer ako je bilo korupcije onda mora da se pojavi negde višak novca koji nije legalan.
  • makijaveli

    29.08.2014 09:14
    stanje
    Direktori poreske uprave se smenjuju kao na pokretnoj traci, ali jedino sto sigurno ostaje da traje, to su veliki utajivaci poreza, koji su nazvani `partnerima` drzave. Neverovatno je da ti ,skromno receno, poreski duznici, kao Simpo, Galenika, Pink i mnogi drugi, kojima je omogucen nekakav reprogram, i dalje uvecavaju svoja dugovanja, sto je van pameti, dok se obicnim gradjanima pleni imovina i za najmanje dugove.
  • 29.08.2014 07:42
    Ne razumem.... da li ovo znaci da u korupciju ne spada slucaj kada se zaposleni u PU pozove telefonom, ili se sastane sa 'strankom' van prostorija poreske uprave da zavrsi poslove mimo propisa?!
    Bas cu pratiti kakvi ce im biti rezultati... ha ha ha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna